Η υπόσχεση του Χουάντερσον

Ο «βράχος» των κυανόλευκων πιστεύει στην αξία της ομάδας του και πως παρά τα τεράστια προβλήματα θα καταφέρει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι μαζί με τον Λευτέρη Ιντζόγλου οι παλαιότεροι στον Ηρακλή, συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα αποδυτήρια όσο και το κλίμα στους κυανόλευκους. Ο λόγος για τον Χουάντερσον Σίλβα που απέναντι στον Ολυμπιακό κατέγραψε την 17η φετινή του συμμετοχή, αδυνατώντας ωστόσο και ο ίδιος να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του.

Ο βραζιλιάνος γκολκίπερ παρά τη νέα ήττα, εμφανίστηκε μιλώντας στη «Μ», όχι απλά αισιόδοξος αλλά σίγουρος ότι ο Ηρακλής στο τέλος του Πρωταθλήματος θα τερματίσει πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις.

«Παρά την ήττα και το ότι βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση πιστεύω και το λέω συνέχεια ότι ο Ηρακλής δεν θα υποβιβαστεί. Θα παραμείνουμε στην κατηγορία, δεν είναι η ομάδα μας για αυτή τη βαθμολογική θέση που έχει μέχρι τώρα. Υπάρχουν άλλες ομάδες όπως ο Λεβαδειακός και η Λάρισα οι οποίες νομίζω είναι χειρότερες από εμάς και δε θα αντέξουν την πίεση. Βέβαια εμείς πρέπει να κερδίζουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να περιμένουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top