«Δε θα έκανα ποτέ κακό στον Ηρακλή»

Οι δηλώσεις του Νίκου Πουρτουλίδη στον “Arena FM”

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης, μίλησε στον “Arena FM” και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν ήταν επιλογή μου αυτό που έγινε με την προσφυγή. Υπάρχουν κανόνες και τρόποι για να διασφαλίσει ο ποδοσφαιριστής τα λεφτά του. Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στην ομάδα του Ηρακλή. Απλά ζήτησα επιτέλους μια λύση. Πιάνουμε χρήματα που είχα να παίρνω από τη δεύτερη χρονιά που ήμασταν στη Β’ Εθνική.

-Εύχομαι να τα καταφέρουν τα παιδιά. Αγάπησα την ομάδα. Δώσαμε τα πάντα. Πήραμε αγάπη, νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα εκεί. Εύχομαι να ζήσω τα ίδια πράγματα εδώ που ήρθα. Την ίδια αγάπη βλέπω κι εδώ στον ΟΦΗ.

-Υπάρχουν 4-5 ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο.

-Από τον Ηρακλή, αυτό πού έζησα με την Ξάνθη δε γίνεται να μη το θυμάμαι. Ή η σκηνή που είμαι στη φυσούνα με την ΑΕΚ και βλέπω 18.000 κόσμου. Γύρισα και είπα δείτε τι καταφέραμε. Μετά έγιναν λάθη. Φώναζα εγώ. Το σωστό πρέπει να το λες. Είμαι γενικά της αλήθειας. Είσαι υπεύθυνος για χιλιάδες κόσμου που σε ακολουθούν.

-Δε γνωρίζω τους ανθρώπους που είναι τώρα στον Ηρακλή. Είχαμε μια συζήτηση, μου φάνηκαν σοβαροί άνθρωποι. Μου ζήτησε ο Καγιούλης να βοηθήσω και το έκανα.

-Ήρθα στον ΟΦΗ, γνωριζόμαστε με τον κύριο Παπαδόπουλο. Είναι γεννημένος νικητής που ξέρει να ανεβάζει ψηλά μια ομάδα. Προσφέρει αγάπη στους παίκτες του. Είναι πολύ δυνατός στην ψυχολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top