Το χειρουργείο του Μπλάνα! (pics+vid)

Αυτόν όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα!

Πόσοι θυμάστε εκείνη την απίστευτη σφαγή του ΟΑΚΑ; Ναι, αυτή του πρώτου γύρου κόντρα στην ΑΕΚ του… Μπλάνα που έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έβαλε πολλά ζόρια στην Ένωση και αδικήθηκε κατάφωρα από τα εγκληματικά λάθη του Μεσσήνιου ρέφερι.

Το απίστευτο λάθος και σαφέστατα το πιο τραγικό έγινε στο πρώτο μέρος και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Πατίτο γύρισε τη μπάλα στον Ανέστη, αυτός με στραβοκλωτσιά δεν απομάκρυνε σωστά προ του Περόνε και θέλοντας να διορθώσει την γκάφα του μπλόκαρε αντικανονικά τη μπάλα, με τον Μπλάνα να μην υποδεικνύει την παράβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ και να στερεί την ευκαιρία από τον ΗΡΑΚΛΗ να προηγηθεί στο σκορ.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό. Με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεοζίνιο κέρδισε φάουλ σε επικίνδυνο σημείο από σκληρό μαρκάρισμα του Σιμόες. Ο Μπλάνας ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χωρίς να τιμωρήσει τον παίκτη της ΑΕΚ με κίτρινη κάρτα η οποία θα ήταν η δεύτερη και η Ένωση θα έμενε με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Αυτός είναι ο Μπλάνας που ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Κέρκυρα. Ο ρέφερι που απέτρεψε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να πετύχει τη νίκη στο ΟΑΚΑ! Μένει να δούμε τι απόδοση θα πιάσει σε δύο ημέρες.

Καρέ-καρέ η φάση με το έμμεσο που δεν δόθηκε!

Η φάση με το έμμεσο στο 0:36!

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top