«Μας αδικεί το αποτέλεσμα με τη Λάρισα»

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ιντζόγλου στο “Μετροπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε για ακόμη μια φορά μιλώντας στο “Metropolis 95.5”, ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο παίκτης του Ηρακλή υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τη Λάρισα αδικεί την ομάδα του αφού είχε ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Επιπλέον, τόνισε ότι εάν ο Ηρακλής αγωνιστεί με το ίδιο πάθος, την ίδια αποφασιστικότητα και με ψυχή θα καταφέρει να πάρει αποτελέσματα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σχεδόν άδειο Καυτανζόγλειο ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

– το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Το σκορ μας αδικεί. Πιστεύω ότι ήμασταν κοντά στη νίκη, είχαμε τρομερές ευκαιρίες ειδικά με τον Πασά και τον Στάμου. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε».

– το κέρδος της αναμέτρησης με τη Λάρισα: «Το κέρδος είναι η εμφάνιση, κάναμε καλές ευκαιρίες. Να δείξουμε το ανάλογο πάθος και τη διάθεση και να παίξουμε με ψυχή και αποφασιστικότητα και στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα».

– το αν έχει βελτιωθεί το κέντρο του Ηρακλή: «Ναι, έχουν έρθει δύο πολύ καλοί παίκτες. ‘Έχουν μπει στην ομάδα, έχουν δώσει φρεσκάδα και έχουν επιθετικές τάσεις.  Προσπαθώ να καλύψω χώρους και να κρατήσω ισορροπία. Μας έχει βελτιώσει πολύ αυτό».

– το ματς με την Κέρκυρα: «Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε με την ίδια ματιά. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και εάν είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε».

– το εάν έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη για αποχώρηση από την ομάδα: «Πιστεύω όλα τα παιδιά που μείναμε σκεφτόμαστε την ομάδα και το πώς θα σωθεί. Συζητήσεις είχαν γίνει στο παρελθόν. Σκέψεις υπήρχαν αλλά η απόφαση να παραμείνουν θεωρώ ότι είναι οριστική. Σκεφτόμαστε το πώς θα φτιάξουμε την ομάδα για να πάρει τα αποτελέσματα και να σωθεί».

– τον λόγο που έμεινε στον Ηρακλή: «Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές. Έχω ζήσει και άλλες δύσκολες εποχές. Ήθελα να βοηθήσω. Δε θέλω να εγκαταλείψω την ομάδα σε μια τέτοια στιγμή».

– το εάν έχουν αφήσει έξω τα προβλήματα: «Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος. Εάν βλέπουμε ότι πατάμε στα πόδια μας αγωνιστικά μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Είναι προβλήματα καθημερινότητας αυτά για πολλά παιδιά και δεν γίνεται να μην μας αποσπούν αλλά όλοι σκέφτονται πώς θα γίνουμε καλύτεροι, να πάρουμε βαθμούς και να σωθούμε».

– τον κόσμο και το άδειο γήπεδο: «Σίγουρα επηρεάζει τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι διαφορετική η ψυχολογία και διαφορετικά όταν παίζεις σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει. Μας έχει βοηθήσει όλον αυτόν τον καιρό και θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top