“Το κτίσιμο του νέου ΗΡΑΚΛΗ χρειάζεται τη συνδρομή όλων μας!”

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ:

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος, και οι συνεργάτες του, εύχονται στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Συγχρόνως ο κ. Πρόεδρος θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους και φίλους του ΗΡΑΚΛΗ για τους άμεσους στόχους της ομάδας, και τον σχεδιασμό για την μελλοντική της πορεία.

Μόνιμος και αταλάντευτος στόχος μας είναι η άνοδος της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, όπου ιστορικά και δικαιωματικά δικαιούται να αγωνίζεται. Οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις μας δεν εξαντλούνται μόνον στην άνοδο της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία, αλλά η εδραίωση και η διαρκής της διάκριση. Εμπνεόμαστε από το πλούσιο ιστορικό παρελθόν του Συλλόγου μας, και έχοντας ως βάση τις αρχές και ιδέες που μεγάλωσαν ολόκληρες γενεές, πορευόμαστε με αισιοδοξία προς το μέλλον. Η ευγενής άμιλλα, το ήθος, η ευγένεια, η αγωνιστικότητα, και η κοινωνική προσφορά, κυρίως στην αθλούμενη νεολαία, είναι τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να χαρακτηρίζουν τους αθλητές της ανδρικής ομάδας καθώς και τους αθλητές όλων των άλλων τμημάτων.

Επιθυμούμε και θα επιδιώκουμε να είμαστε πρωταθλητές των αρχών και των αξιών που απαιτεί ο πραγματικός αθλητισμός. Λάθη, αστοχίες, πρακτικές, προσωπικά συμφέροντα, υστερόβουλες ενέργειες, και αμετροέπειες, που πλήγωσαν τον Σύλλογό μας, τον διέσυραν και τον δυσφήμησαν, δεν έχουν πλέον θέση στην νέα πορεία του ΗΡΑΚΛΗ.

Στην προσπάθειά μας για το κτίσιμο του νέου ΗΡΑΚΛΗ χρειάζεται συστράτευση και η συνδρομή όλων μας. Η αγάπη προς τον Σύλλογο, η διάθεση για θυσίες και προσφορά χωρίς υστερόβουλες σκέψεις και ατομικά συμφέροντα είναι αυτό που χρειάζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ, και με ικανοποίηση θα αποδειχθούμε. Με μεθοδικότητα, προσεκτικό σχεδιασμό, σύνεση, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανώφελες δηλώσεις, και με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Νέστωρα των Ελλήνων προπονητών κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ευαγ. κτίσαμε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία διακρίνεται όχι μόνον για το αγωνιστικό της πνεύμα, αλλά και για το άριστο συλλογικό της ήθος. Το κλίμα ομοψυχίας και ομόνοιας μεταξύ των καταξιωμένων αθλητών της ανδρικής ομάδας είναι πρωτοφανές, όπως και οι ίδιοι σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν.

Όλα αυτά τα δεδομένα αποτελούν εγγύηση για συνέχιση των επιτυχιών, και την άνοδο της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία. Η ίδια φροντίδα υπάρχει και για τους αθλητές των άλλων τμημάτων, και φιλοδοξούμε με την αναβάθμιση του γηπέδου και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέσων για την σωστή άθληση των νέων μας, να γίνει και πάλι ο ΗΡΑΚΛΗΣ κυψέλη μεγάλων αθλητών όπως και στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πεπειραμένων προπονητών μας σε σύντομο διάστημα, από τα παραγωγικά τμήματα θα αναδειχθούν αξιόλογοι αθλητές. Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε την συμπαράσταση και την συμπόρευση όλων, και όχι την αντιπαλότητα και την διαίρεση.

Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε την ομάδα μας, από μεμονωμένες και απερίσκεπτες ενέργειες κάποιων, που μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατά περίεργο τρόπο αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα, για οποιοδήποτε παράπτωμα. Αυτό έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία της ομάδας μας, και την οπισθοδρόμηση. Σας καλούμε όλους να προστατέψουμε την ομάδα μας από οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά που θα έχει κόστος ακόμη και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Δεν πρέπει να δώσουμε το πρόσχημα σε κάποιος που καραδοκούν, να μας τιμωρήσουν. Πρέπει ακόμη και σε προκλήσεις να δείξουμε ψυχραιμία, γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της ομάδας μας. Δεν συμμετέχουμε σε πρακτικές και ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα και τον Σύλλογο μας. Όπλα μας είναι η αθλητική μας παράδοση, η κουλτούρα μας και η προσήλωση στο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Το Σάββατο 21-1-2017, όλοι μαζί στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, με ενθουσιασμό και μέσα στα αθλητικά πλαίσια να δώσουμε δύναμη στους αθλητές μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top