Την πόρνη δεν τη σέβεται κανείς

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την προσφυγή των τριών ποδοσφαιριστών.

Οι προσφυγές ήταν αναμενόμενες. Δεν περίμενα όμως τον χορό -από τους παίκτες του βασικού κορμού- να τον ανοίξουν οι τρεις συγκεκριμένοι. Πίστευα ότι ειδικά οι συγκεκριμένοι θα εκτιμούσαν κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα ότι ο Ηρακλής τους έβγαλε από την αφάνεια και τους έκανε γνωστούς στο πανελλήνιο.

Προφανώς και τα παιδιά προσέφεραν στην ομάδα. Η ομάδα όμως τους προσέφερε πολύ περισσότερα, διότι αν δεν ήταν ο Ηρακλής (ο Παπαδόπουλος με τον Μυροφορίδη για την ακρίβεια), το πιο πιθανό είναι σήμερα ακόμη να αγωνίζονταν σε ομάδες όπως ο Πανηλειακός, η Ζάκυνθος και ο Φωστήρας.

Χαρακτηρίστε με γραφικό, ρομαντικό ή όπως αλλιώς θέλετε, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι αυτά τα παιδιά δεν θα εκτιμούσαν ένα σωρό πράγματα που έζησαν σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Όπως για παράδειγμα τον αγώνα του κόσμου να μαζέψει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να πληρωθούν. Πίστευα ότι αυτά τα παιδιά θα έκαναν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συμπεριφέρθηκαν όμως στον Ηρακλή σαν μία πόρνη, την οποία χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους (τις φιλοδοξίες τους στην συγκεκριμένη περίπτωση) και στο τέλος την πέταξαν στην άκρη του δρόμου, αδιαφορώντας για την επόμενη ημέρα της. Και δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν άπαντες τον Ηρακλή. Σαν μία πόρνη του δρόμου. Διότι έτσι κατάντησαν τον Ηρακλή ο Καναδός και οι μπροστινοί του. Σαν μία πόρνη του δρόμου. Ούτε καν πολυτελείας.

Υ.Γ. Αν ποτέ στρώσει η κατάσταση στον Ηρακλή, θα ήθελα να μην λησμονήσουμε την συμπεριφορά ορισμένων παικτών – ατζέντηδων σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top