Είναι πολλοί αυτοί που δεν σας θέλουν…

Ο Δημήτρης Βλάχος “απαντάει” στην ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης και υποκλίνεται στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Επιστρέφεις στο σπίτι σου και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις πώς δεν κέρδισε ο Ηρακλής τον Αστέρα Τρίπολης και εμφανίζεται στην BlueArena μία από τις πιο κωμικές ανακοινώσεις των τελευταίων ετών. Γιατί μόνο ως κωμική μπορεί να χαρακτηριστεί μία ανακοίνωση που καταλήγει ως εξής: “Μας κάνει να αναρωτηθούμε μήπως τελικά ο Αστέρας ενοχλεί και κάποιοι δεν τον θέλουν στη Super League; Αν είναι έτσι, ας μας το πουν ευθέως…».

Την ομάδα που η εγκληματική οργάνωση κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να την κρατήσει το 2011 στην Σούπερ Λίγκα, αλλάζοντας νόμους και κανονισμούς, έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι ενοχλεί και κάποιοι δεν την θέλουν στην Σούπερ Λίγκα. Ποιοι είναι αυτοί; Η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης; Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν τον Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και κατ’ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι όλοι αυτοί που αγαπάνε πραγματικά το ποδόσφαιρο. Είναι όλοι αυτοί που αηδιάζουν με τους κάθε λογής Μποροβήλους που έχουν κατακλύσει τον χώρο. Είναι όλοι αυτοί που ζουν για το ποδόσφαιρο και δεν κονομάνε σε βάρος του ποδοσφαίρου. Ευτυχώς όμως για εσάς (τους παράγοντες της Τρίπολης), όλοι αυτοί δεν καθορίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου.

Σε αυτόν όμως τον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων μέσα στον Ηρακλή. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή. Χθες είπε ότι ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος είναι ο αγαπημένες του ελληνικές ομάδες. Το είπε γιατί το νιώθει και μάλιστα ενώ είναι προπονητής της Τρίπολης. Έχει και αυτό την (πολύ μεγάλη) σημασία του…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top