Αποκάλυψη Δρακόπουλου: “Σκέφτομαι ελεύθερη είσοδο με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα”

Τρομερή αποκάλυψη του Θόδωρου Δρακόπουλου στον “Libero 107,4”

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στο “Libero 107.4” και στην εκπομπή της “Ώρας για μπλε”, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του για τα κομβικά παιχνίδια με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα.

Αναλυτικά:

“Δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση από το ΑΣΕΑΔ. Μπορεί να μας μειώσουν μία αγωνιστική ενώ θα έχουμε εκτίσει και τις δύο. Είμαστε στοχοποιημένοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το Σάββατο όταν και περνούσα που έπαιζε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ και είχε γίνει της κακομοίρας, δεν τιμωρήθηκε κανένας. Και εμείς τιμωρηθήκαμε λόγω υβριστικού σύνθηματος κατά του Καγιούλη και Σαββίδη. Αμα ήταν έτσι όλες η ομάδες θα έπαιζαν χωρίς φιλάθλους λόγω υβριστικών συνθημάτων”.

Η αποκάλυψη του Δρακόπουλου: “Το ΑΣΕΑΔ δε μας απάντησε αλλά εγώ θα κάνω το εξής. Θα αποδείξουμε πόσο καλός είναι ο κόσμος του Ηρακλή, στα ντέρμπι με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα που σκέφτομαι να μην έχει εισιτήριο. Να είναι ελεύθερη η είσοδος. Να τους δείξουμε τι σημαίνει φίλαθλο πνεύμα. Να τους δείξουμε τι σημαίνει ο φίλαθλος του Ηρακλή και θα προσπαθήσω να το δείξει και η τηλεόραση για να δει ο κόσμος την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top