Ευχές με… ξεκάθαρο μήνυμα!

Τα χρόνια πολλά του μπασκετικού τμήματος για τα 108α γενέθλια του συλλόγου!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πολλές ευχές από τους ανθρώπους και τους αθλητές του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ για τα 108α γενέθλια του συλλόγου.

Ωστόσο, το μήνυμα ήταν ένα και ξεκάθαρο! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ να επιστρέψει στη φυσική του θέση!

Αναλυτικά:

Αριστείδης Μούμογλου: “29 Νοεμβρίου 1908, και για τους γνωρίζοντες λεπτομέρειες ιδρύσεως 1896. 120 XPONIA” IΔEA HPAKΛHΣ “. Και επειδή οι ιδέες δεν σβήνουν αλλά θεριεύουν και ωθούν σε επιπλέον αθλητική, κοινωνική, και ιστορική ( Iβάνωφ, Κατσάνης) δράση , εύχομαι ο Γυμναστικός σύλλογος Ηρακλής να ξαναγίνει αντάξιος του ονόματος του ‘’Ημίθεος Ηρακλής’’ σε όλα τα τμήματα του. Λόγω ευαισθησίας στο μπάσκετ και στον φίλο μου Βαγγέλη Αλεξανδρη , καλή επάνοδο στην Basket League”.

Αντώνης Σαμαράς: “Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα 108 χρόνια που πέρασαν άλλες στεναχώριες να μην μας βρούνε. Έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος πιο δυνατός, πιο ώριμος. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να βρούνε τον Ηρακλή μας εκεί που πραγματικά ανήκει. Στα σαλόνια της Α1, και σε όλα τα τμήματα του αγαπημένου μας συλλόγου πολλές επιτυχίες, ώστε το όνομα του Ηρακλή να γίνει ξακουστό και τα γήπεδα μας να γεμίσουν με νεανικές φωνές, που θα ξανακάνουν τον Ηρακλή μας γνωστό σε όλο τον πλανήτη”.

Γρηγόρης Παπαγιαννάκης: “Εύχομαι χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας σύλλογο με υγεία, όπως και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου να πετύχουν τον στόχο τους. Και από εδώ και πέρα μόνο χαρές”.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: “Χρόνια πολλά στην ομαδάρα μας, και εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να κοσμεί τον Ελληνικό Αθλητισμό και να έχει πάντα επιτυχίες”.

Θωμάς Κωστόπουλος: “Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, και εύχομαι για το τμήμα του μπάσκετ με την στήριξη του κόσμου και με την βοήθεια όλων μας να γυρίσει στις μεγάλες και ένδοξες στιγμές που αξίζουν σε αυτό τον σύλλογο και στον κόσμο του”.

Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς: “Χρόνια πολλά στον σύλλογο μας, και από πλευράς μου χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας που γίνεται στο μπασκετικό τμήμα. Υγεία σε όλα τα παιδιά του συλλόγου και να επιτύχουν τους στόχους τους”.

Κωνσταντίνος Μπεχλιβάνης: “Να είναι η επόμενη χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Για το τμήμα μας η λειτουργία του συλλόγου φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, και η ίδια η ομάδα το χαίρεται, και η ευχή μας είναι η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Χρόνια πολλά με υγεία και ότι καλύτερο για τον σύλλογο μας”.

Βασίλης Αγγελακόπουλος: “Εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, και όλα τα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους”.

Μιχάλης Γιαννακίδης: “Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, με πολλές επιτυχίες σε όλα της ομάδας μας, και να δώσει πολλές χαρές ο σύλλογος μας στον κόσμο”.

Κωνσταντίνος Τότσιος: “Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους αθλητές τους συλλόγου και με τίτλους”.

Θόδωρος Ονάσογλου: “Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες, και μόνο χαρές στους αθλητές όλων των τμημάτων της ομάδος μας”.

Σάββας Χρυσόπουλος: “Χρόνια πολλά στον Ηρακλή μας με υγεία και με τίτλους. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο του ιστορικού μας συλλόγου, και σε όλους τους αθλητές, προπονητές του συλλόγου μας να πετύχουν τον στόχο τους”.

Γιάννης Γκαγκαλούδης: “Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα μας να τα χιλιάσει με νίκες, επιτυχίες, χαρές, και σε όλους τους αθλητές των τμημάτων να έχουμε υγεία”.

Ρονάλντας Ρουτκάουσκας: “Χρόνια πολλά στον Ηρακλή. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που είμαι κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας, και όλοι μαζί να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και σε όλα τα τμήματα κάθε επιτυχία”.

Δημήτρης Χείλαρης: “Εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλο τον Ηρακλή”.

Δημήτρης Καλαϊτζιδης: “Σημαντική ημέρα για όλη την οικογένεια του Ηρακλή, συνειδητοποιούμε και καταλαβαίνουμε, πόσο μεγάλη ιστορία έχει αυτός ο σύλλογος, και πόσες ωραίες στιγμές έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς την φετινή χρονιά θέλουμε γράψουμε μια σημαντική σελίδα με την άνοδο μας. Εύχομαι υγεία, και το ποδόσφαιρο που περνάει δύσκολες στιγμές να ξαναβρεί τον δρόμο του”.

Δημήτρης Δέσπος: “Χρόνια πολλά στον Ηρακλή, εύχομαι από καρδιάς ο σύλλογος να τα χιλιάσει, και κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, και μόνο χαρές για τον κόσμο της ομάδος μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top