“Ζήτησε να βρεθούμε ο Καγιούλης”

Οι δηλώσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου στον “ArenaFM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ArenaFM” και τόνισε πως ο Νίκος Καγιούλης ζήτησε συνάντηση με τους ανθρώπους της Επιτροπής.

Αναλυτικά:

«Με πήρε άνθρωπος του κυρίου Καγιούλη για να συναντηθούμε. Αύριο θα γίνει αυτό. Θέλει να βρούμε μια λύση για το καλό όλων. Θετικά τη βλέπω την κίνηση. Ξέρω ότι πήραν και τον κύριο Τουτζιάρη και τον κύριο Παπαϊωάννου.

Υποθέτω ότι πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί και όχι τετ α τετ. Πάντως η πρόταση που έχω κάνει εγώ, είναι να βρεθούμε 4-5 Ηρακληδείς ώστε να περάσει η ομάδα στα δικά μας χέρια και όχι απλά το μάνατζμεντ. Πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το κόστος. Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος και ούτε μας επιτρέπουν. Προσωπικά υπολογίζω να είναι 1 εκατομμύριο όλο όλο.

Το αγωνιστικό είναι 1 εκατομμύριο και κάτι για τη χρονιά. Βάλτε εφορία και ΙΚΑ πάμε στα 2 εκατομμύρια. Μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει με τα δικά της έσοδα λοιπόν.

Άμα θα αναλάβουμε θα έχουμε 3.000 διαρκείας. Κι άμα δουν ότι αναλάβαμε εμείς, θα εμφανιστούν και άλλοι.

Μπορεί να γίνει κάτι καλό να πάει ο Ηρακλής σε χέρια Ηρακληδέων που δε θα έχουν στο μυαλό τους το κέρδος. Ένα μικρό παράδειγμα είναι το μπάσκετ».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top