ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Επ’ αόριστον διακοπή των πρωταθλημάτων!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε και επίσημα την αναστολή των πρωταθλημάτων μετά την επίθεση στον Γιώργο Μπίκα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Μετά τις απειλές που είχε δεχθεί ο Γιάννης Τσαχειλίδης, την Παρασκευή το βράδυ, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, είχε προειδοποιήσει πως στο επόμενο… χτύπημα θα αποφάσιζε αναστολή όλων των πρωταθλημάτων. Αυτό έγινε την Τετάρτη το πρωί με τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί και επίσημα το λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που απομένει πλέον να δούμε αν θα γίνει πράξη και το δεύτερο μέρος της προειδοποίησης που μιλούσε για GREXIT.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την  στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top