Από τη… next generation διαιτητών ο Σκουλάς

Άρχισε το ξήλωμα στους πίνακες διαιτητών!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Άρχισε το ξήλωμα στους πίνακες διαιτητών! Η ανάληψη των καθηκόντων από τον Γιώργο Μπίκα ως υπεύθυνο διαιτησίας μετά την έλευση της Επιτροπής Εξομάλυνσης έφερε και τις πρώτες ριζικές αλλαγές στους ορισμούς.

Εκτός των επιλογών του για τους αγώνες της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League έμειναν οι λεγόμενοι… χιλιοτραγουδισμένοι διαιτητές. Ειδικότερα, δεν ορίστηκαν ούτε ως τέταρτοι οι Παππάς, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Αρετόπουλος και Δελφάκης, που θεωρούνται του «συστήματος ΕΠΟ» και έχουν προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες με τα σφυρίγματά τους.

Στη θέση τους ο νέος επικεφαλής της διαιτησίας όρισε αρκετά νέα πρόσωπα. Ειδικότερα, διαιτητές ορίστηκαν οι «φρέσκοι» Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο Παναιτωλικός-ΑΕΛ, Εμμανουήλ Σκουλάς στο Ηρακλής-Πλατανιάς, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης στο Λεβαδειακός-Ξάνθη και Αθανάσιος Τζήλος στο Κέρκυρα-Βέροια (είχε «κοπεί» επειδή ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση), ενώ τέταρτοι ορίστηκαν επίσης τρία νέα πρόσωπα, οι Σέζος, Τσαμούρης (από το σύνδεσμο Πειραιά, προορίζεται για αντικαταστάτης του Σπάθα στους πίνακες) και Κουτσιαύτης (είχε «κοπεί» από το σύστημα γιατί είχε καταθέσει για το σύστημα της «πυραμίδας» στη διαιτησία).

Επίσης υπάρχουν και τρεις νέοι βοηθοί, οι Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Καραλής (Ηπείρου) και Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top