Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2

Μεγάλη νίκη της Ξάνθης μέσα στην Λεωφόρο.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Η Ξάνθη παίζοντας πολύ σωστά στην Λεωφόρο και με δυο γκολάρες από τους Ντε Λούκας, Βασιλακάκη και ισάριθμα λάθη του Στιλ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 που όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και τις δυο φορές τα έχασε.

Ο Παναθηναϊκός όπως το συνηθίζει φέτος, ιδίως στην Λεωφόρο, μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε την άμυνα της Ξάνθης. Δεν είχε όμως κάποια καθαρή ευκαιρία και η πίεση που έβγαζαν οι πράσινοι σε συνδυασμό με την κατοχή της μπάλας που είχαν αποδείχτηκαν άκαρπες. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν και αυτοί με την σειρά τους να απειλήσουν αλλά βρήκαν ένα γκολ από στημένη φάση. Ένα εκπληκτικό φάουλ του Ντε Λούκας στο 34′ που άφησε άγαλμα τον Στιλ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι μπήκε πιο επιθετικά για να φτάσει στην ισοφάριση αρχικά και εν συνεχεία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη μπήκε για να παίξει με το χρόνο. Αρχικά μάλιστα το πλήρωσε με την ισοφάριση του Λέτο την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθυστερήσεις αλλά εν συνεχεία οι Ακρίτες βρήκαν μια ακόμη γκολάρα από τον Βασιλακάκη. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για δεύτερη φορά στο σκορ και δεν μπόρεσε να το γυρίσει παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Στραματσόνι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top