«Δεν τα παρατάνε οι παίκτες»

Η εκτίμηση του Πέτρου Κανακούδη για το ντέρμπι…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
Ο Πέτρος Κανακούδης, πρώην ποδοσφαιριστής των δύο αντιπάλων του κυριακάτικου ντέρμπι, μίλησε στο Metropolis 95,5 μεταφέροντας την άποψή του πως οι παίκτες του Ηρακλή, κάνουν αυτό που αγαπάνε:
«Ο Ηρακλής έχει προβλήματα που τον απασχολούν, αλλά δεν παύει το ματς να είναι ντέρμπι, να είναι αμφίρροπο και δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή».

 

Για το ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα πριν από ντέρμπι σχολίασε: «Για τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, για όλους που αποτελούν μια ομάδα είναι πάρα πολύ δυσκολο. Δεν υπάρχει ηρεμία, δεν υπάρχει δυνατότητα να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα, ερχόταν και μας κοροιδεύανε μέσα στα μάτια μας. Μας έλεγαν ψέματα. Επειδή ο ποδοσφαιριστής κάνει αυτό που αγαπάει όμως, δεν τα παρατάει. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αυτή την στιγμή κάνουν αυτό που αγαπάνε, το όνειρό τους.

Ο καθένας έχει τις προσδοκίες του. Τα παιδιά μόνο συγκεντρωμένοι δεν είναι όταν η καθημερινότητα τους είναι απρόβλεπτη. Η πορεία του Ηρακλή είναι συνέχεια με προβλήματα. Μια νίκη δεν μπορεί να καλύπτει τα πάντα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να υπάρχει εξέλιξη, είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Αν κερδίσει ο Ηρακλής το ντέρμπι, δεν θα είναι όλα καλά για να ξεχάσουμε πως ξεκίνησε αυτή η ομάδα προετοιμασία. Αν θες να ξάνεις πρόοδο δεν πρέπει να τα ξεχνας σ’ ενα καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top