Φοβερή αποκάλυψη Δρακόπουλου

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή μίλησε για την ΠΑΕ και είπε κάτι για τον Μοντεκάλβο που θα συζητηθεί.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση στον Ηρακλή: «Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα πίστευα ότι θα γίνει κάτι με τον Μοντεκάλβο, αλλά το Σάββατο πληροφορήθηκα κάποια πράγματα και πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι. Αν γίνει κάτι μόνο μέσω της οικογένειας του Ηρακλή».

Για το αν υπάρχει κάποια πρόταση από την οικογένεια του Ηρακλή:«Όχι δεν υπάρχει και αυτό είναι το πρόβλημα. Θα πρέπει να οργανώσουμε μία λύση με την οποία θα απαιτήσουμε να αποχωρήσει ο κύριος Παπαθανασάκης».

Για το τι λένε όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια: «Φανταστείτε να οργανωθεί μία επιτροπή που θα χρεώσει άλλα 2 εκατ. Πρέπει να υπάρχει μία βιώσιμη λύση για να αναλάβει αυτή η ομάδα, η οποία θα αναλάβει και τα χρέη της. Ο Μοντεκάλβο δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Κάποιοι φίλοι του Ηρακλή πληρώνουν τα έξοδά του για να έρχεται εδώ και να κάνει τον επενδυτή. Δεν έχει κάνει ούτε οικονομικό έλεγχο. Το Σάββατο έληξε η προθεσμία, ήρθε και δεν έφερε τίποτα. Ρώτησα τι λεφτά ξοδεύει και μου είπε ότι τα πληρώνουν φίλοι του Ηρακλή. Εξοργίστηκα με αυτούς που πίστεψαν έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει τα εισιτήρια για να έρθει στη Θεσσαλονίκη».

Για το ποια πιστεύει θα είναι η λύση: «Εγώ νομίζω ότι η μόνη λύση είναι ένα σχήμα από ανθρώπους του Ηρακλή. Να γίνει ένας έλεγχος για το τι χρωστάει η ΠΑΕ για να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τι ποσό πρέπει να  διαθέσει κάποιος στον Ηρακλή: «Δεν ξέρω γιατί δεν ξέρουμε τι χρωστάει για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα πλάνο και να πούμε αν μπορούμε να το αναλάβουμε».

Για το αν ο ίδιος θα είναι μέρος του σχήματος: «Εγώ είπα ότι θα βοηθήσω οικονομικά με ένα ποσό. Έχοντας το μπάσκετ δεν έχω και πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Μπορώ να βοηθήσω οικονομικά, αλλά δεν μπορώ να τρέξω τα πράγματα. Δεν είμαι και στη Θεσσαλονίκη, αλλά όσο μπορώ θα βοηθήσω».

Για το πόσα είναι τα χρέη του Ηρακλή: «Αυτό θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι χρωστάει η ομάδα. Θεωρώ απίθανο να υπάρχουν αυτά τα χρέη. Πρέπει να το δούμε αυτό. Δε μπορεί με ένα μπάτζετ 2 εκατομμυρίων ευρώ ο Ηρακλής να χρωστάει 4».

Για την άποψη Παπαθανασακη ότι δεν τον βοήθησαν ο κόσμος και οι χορηγοί:  «Δεν ξέρω από χορηγούς, αλλά από τον κόσμο δεν μπορεί να έχει παράπονο. Δεν είναι λίγα τα 10-12 χιλιάδες εισιτήρια. Τι να πουν άλλες ομάδες με 1500 εισιτήρια;».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση: «Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν βλέπω λύση άμεσα. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν βρεθεί κάποιος επενδυτής, αλλά σωστή λύση είναι να βρεθεί κόσμος από τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα του Ηρακλή για να γίνει ένα σχήμα και να μάθουμε το τι χρωστάει ο Ηρακλής. Αυτοί που θα μπουν στο σχήμα θα λένε πόσα χρήματα το χρόνο μπορούν να διαθέσουν».

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top