Προσκλητήριο σωτηρίας και απελευθέρωσης

Ανοιχτό κάλεσμα σε βουλευτές, παράγοντες και βετεράνους θα απευθύνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ερασιτέχνης ενόψει της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το πρώτο βήμα έγινε. Παρά τις (αστείες) ανακοινώσεις της διοίκησης και τις απειλές περί επεισοδίων, ο κόσμος του Ηρακλή βρέθηκε χθες το βράδυ στη Μίκρα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, μπήκε στα γραφεία και συζήτησε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Δευτέρα στις 7μ.μ. Στον ίδιο ακριβώς χώρο, μόνο που αυτή τη φορά, πέρα από τον απλό κόσμο, θα υπάρξει δημόσιο κάλεσμα σε ανθρώπους που έχουν την δύναμη και τις γνώσεις για να δώσουν λύσεις. Κάλεσμα προς τους βουλευτές, τους παράγοντες και τους βετεράνους ποδοσφαιριστές.

Στόχος είναι η δημιουργία μία επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να κινήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει άμεσα διοίκηση η ΠΑΕ και σε βάθος χρόνου να υπάρξει και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

“Με τον Καγιούλη και την παρέα του, πλησιάζει η στιγμή που θα γίνουμε Νίκη Βόλου”, ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν ουκ ολίγες φορές χθες. Και αυτό το σενάριο καλούνται άπαντες να το αποτρέψουν…

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top