Η αντίστροφη μέτρηση και η μη προστασία του Μπαρτολίνι

Σκόρπιες σκέψεις του Δημήτρη Βλάχου μετά από όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο.

 • Όσο και αν μας ενοχλεί, η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ Ηρακλή και Πανιωνίου, είναι χαοτική. Μόνο μία ματιά στον πάγκο, αρκούσε. Μπεν, Ολαϊτάν και Ενγκόνγκ έβαλε ο Μιλόγεβιτς, Καραγκούνη, Λάμπρου και Λουκίνα ο Παπαδόπουλος.
 • Και φυσικά ο Ηρακλής δεν έχει ούτε Σιώπη, ούτε Μασούντ, ούτε Ανσαριφάρντ, ούτε Φούντα. Όταν μάλιστα δεν παίζει και ο πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας τριετίας, τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.
 • Όσον αφορά τον Αργεντινό, η διαχείριση του θέματος φανερώνει και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο κινείται όλο το σύστημα. Ο παίκτης έχει πρόβλημα εδώ και δέκα ημέρες με την μέση του. Έκανε ένεση για να παίξει στο ΟΑΚΑ και όλη την εβδομάδα ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο και θεραπείες. Την Παρασκευή δοκίμασε να προπονηθεί, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν είχαν υποχωρήσει, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.
 • Και αντί όλο αυτό το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ να το κοινοποιήσει η ΠΑΕ, επέλεξε να το κρατήσει κρυφό και να πληροφορηθούμε μία ώρα πριν την σέντρα ότι ο Αργεντίνος έμεινε εκτός αποστολής. Κάτι που έδωσε το δικαίωμα σε διάφορους ανόητους να θέσουν θέμα ηθικής του ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ηρακλής άφησε απροστάτευτο με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.
 • Ο Μπαρτολίνι έχει εκφράσει την δυσφορία του για τους τύπους που διοικούν την ομάδα, ωστόσο στα τρία χρόνια παρουσίας του έχει αποδείξει το ήθος και την αυταπάρνησή του και όσα γράφονται στο facebook, δεν είναι τίποτε άλλο από σαχλαμάρες.
 • Πάμε τώρα στον Γερμανό τεχνοκράτη (έτσι δεν χαρακτηρίστηκε από εφημερίδα την επομένη της τραγικής συνέντευξης τύπου;) και στην κουστωδία του. Δεν γνωρίζω αν το έχουν αντιληφθεί, αλλά χθες ξεκίνησε για όλους αυτούς η αντίστροφη μέτρηση. Οι μέρες τους στην ΠΑΕ Ηρακλής είναι μετρημένες.
 • Από τη στιγμή που χτύπησαν (όταν το κάνουν υπάλληλοί τους, είναι σαν να το κάνουν οι ίδιοι) οπαδούς του Ηρακλή, άνοιξαν πόλεμο με τον κόσμο. Και σε αυτού του είδους τους πολέμους, πάντα κερδισμένος βγαίνει ο κόσμος.
 • Όσο πιο γρήγορα μας απαλλάξουν από την παρουσία τους οι Καγιούλης, Μπουγιουκλής, Μπέκας, Κασδοβασίλης και Νικολαΐδης, τόσο το καλύτερο για την ομάδα.
 • Αλήθεια, ο Νικολαΐδης έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί την ΠΑΕ, έστω και άτυπα; Διότι αν δεν κάνουμε λάθος, πλέον λογίζεται ως δημόσιος υπάλληλος.
 • Και μια που μιλήσαμε για κόσμο, η απουσία χιλιάδων φίλων από το Καυτανζόγλειο είναι ασυγχώρητη. Τα παλικάρια του Νίκου Παπαδόπουλου χρειάζονται στήριξη για να βγει αναίμακτα η χρονιά. Και στήριξη όχι μόνο από τους 5.000 τρελούς που είναι παντού. Στήριξη από τους 20.000 που ήταν με την ΑΕΚ πριν από 1,5 χρόνο…
 • Και κάτι τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: Τις προηγούμενες ημέρες ο Μπουγιουκλής βρέθηκε στην Ολλανδία. Ξέρετε τον λόγο; Για να βρει ομάδα να πουλήσει τον Λάμπρου! Η ομάδα με το ζόρι συμπληρώνει 18αδα και εκείνοι ψάχνουν ομάδα για να πουλήσουν έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Αυτό θα πει πλάνο διετίας. Μάλλον πλάνο διάλυσης με ορίζοντα διετίας, ήθελε να πει ο τεχνοκράτης.
 • Το περιστατικό με τον συνάδερφο, Γιώργο Ζαχαριάδη, από τον “sport fm”, είναι καταδικαστέο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δείχνει και αυτό, το πόσο ερασιτεχνικά λειτουργούν τα πάντα σε αυτή την ομάδα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top