Τι Φωτιάδης, τι Μπλάνας

Δεύτερη διαδοχική σφαγή για τον Ηρακλή, αυτή τη φορά με θύτη τον Μπάλα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, η πλειοψηφία μιλάει για μία καλύτερη διαιτησία στα ελληνικά γήπεδα. Υπάρχει όμως και μία ομάδα, την οποία φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η σημερινή παρουσία του Μπλάνα, ο οποίος κάλλιστα θα πρέπει να του απονεμηθεί ο τίτλος του πολυτιμότερου της Ένωσης.

Πέρα από τα φάουλ και το φόρτωμα με κάρτες στους παίκτες του Ηρακλή, υπάρχουν δύο φάσεις που κρίνουν αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, κλείνει τα μάτια σε έμμεσο φάουλ υπέρ του Ηρακλή. Ο Ανέστης κάνει… τσαφ στο γύρισμα του Μπακάκη και προ του Περόνε μπλοκάρει την μπάλα. Αντί για κίτρινη κάρτα και έμμεσο με την μπάλα στημένη στο πέναλτι, ο Μπλάνας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπνιξε την αποβολή του Σιμόες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πορτογάλος ανέτρεψε τον Λεοζίνιο, ο Μπλάνας έδωσε το φάουλ, αλλά όχι την κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη, που θα ανάγκαζε την ΑΕΚ να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 50ο λεπτό.

Μην ανησυχείτε όμως. Η διοίκηση του Καγιούλη θα φροντίσει και για την προστασία της ομάδας. Ξυπνάτε όσο είναι καιρός. Είμαστε που είμαστε αποδυναμωμένοι, αν έχουμε κάθε Κυριακή ανάλογες σφαγές, η ομάδα δεν θα αντέξει.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top