Όρθιος παρά τη σφαγή της νέας παράγκας

Με ρεσιτάλ Παπαδόπουλου και κατάθεση ψυχής από τους παίκτες, ο Ηρακλής έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση. Όργια από τον Μπλάνα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

“Παίξτε με πάθος και τσαμπουκά”. Αυτό ήταν το μήνυμα της Αυτόνομης Θύρας 10 πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η επιθυμία έγινε πράξη από τους καμικάζι του Νίκου Παπαδόπουλου και ο Ηρακλής επιστρέφει από την Αθήνα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Και αν ο Μπλάνας δεν θύμιζε Φωτιάδη, οι κυανόλευκοι θα έφευγαν με τρίποντο από το ΟΑΚΑ.

Στην σκακιέρα της τακτικής, ήταν βέβαιο ότι ο Ηρακλής θα υπερτερούσε, μιας και διαθέτει τον καλύτερο προπονητή που εργάζεται στο πρωτάθλημα. Το ζητούμενο ήταν οι παίκτες να βγάλουν στο χορτάρι για ολόκληρο το παιχνίδι αυτά που τους ζητούσε.

Οι κυανόλευκοι ήταν άριστα διαβασμένοι και κρατούσαν με σχετική ευκολία τους παίκτες της ΑΕΚ εκτός περιοχής. Έδωσε χώρο στις πτέρυγες, έκλεισε τον άξονα και ο Ρούσος έκανε… πλάκα με τον Πέκχαρτ. Και αν ο Μπλάνας έδινε το έμμεσο που διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτητικής, ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του.

Με όργια Μπλάνα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, όταν έκλεισε τα μάτια στην δεύτερη κίτρινη του Σιμοές, που θα άλλαζε την αριθμητική ισορροπία από το 50ο λεπτό. Η Ένωση ανέβασε τα μέτρα πίεσης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία. Αν μάλιστα οι κυανόλευκοι είχαν πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο τέταρτο, θα μπορούσαν κάλλιστα να φτάσουν και στην νίκη.

Τεράστιο παιχνίδι ο Μπαρτολίνι, αλλά και οι υπόλοιπη τριάδα της άμυνας (Ρούσσος, Κυριακίδης, Σαραμαντάς), εξαιρετικός και πάλι ο Περόνε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top