Το όργια του Φωτιάδη

Η BlueArena καταγράφει τις φάσεις που ο Σερραίος ρέφερι αδίκησε τον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Διαιτησία που θα ζήλευε ακόμη και ο Νίκου από τον Φωτιάδη. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτό, έπαιζε μόνος του τον Ηρακλή και κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό “ζωντανό”. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  1. Στο τέταρτο λεπτό δεν δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μποτία για τράβηγμα φανέλας στον Λεοζίνιο.
  2. Στο πέμπτο λεπτό δεν δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μποτία (κανονικά θα ήταν η δεύτερη), ο οποίος χρησιμοποίησε το χέρι του για να σταματήσει ανεπιτυχώς την μπάλα στο πλασέ του Περόνε, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
  3. Στο 16′ φόρτωσε με κίτρινη κάρτα τον Ρούσσο, επειδή απομάκρυνε την μπάλα δέκα μέτρα. Κίτρινη για καθυστέρηση στο 16’…
  4. Στο 22′ φορτώνει με ανύπαρκτη κίτρινη τον Ιντζόγλου, για ένα φάουλ που δεν έγινε ποτέ. Η δεύτερη κίτρινη που έφερε και την αποβολή, ήταν σωστή.
  5. Στο 32′ όχι μόνο δεν αποβάλει τον Ρέτσο για την αγκωνιά στον Ρούσσο, η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο, αλλά δεν έδωσε ούτε απλό φάουλ.
  6. Στο πρώτο ημίχρονο δείχνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, με το παιχνίδι να έχει μόνο μία διακοπή 1,5 λεπτού στις ενοχλήσεις του Χουάντερσον. Στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε πολλές διακοπές, με αποκορύφωμα το τρίλεπτο στην αποχώρηση του Κούρου με το φορειοφόρο όχημα και τέσσερις αλλαγές, ο χρόνος καθυστερήσεων ήταν πέντε λεπτά.
  7. Στο 52′ δίνει πέναλτι στο ακούσιο χέρι του Ιντζόγλου. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Έλληνα μέσου, ωστόσο ήταν σε ένα σημείο που δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Έψαχνε φάση για να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα, την βρήκε και το σφύριξε.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top