Οι «ντόπες» του Παπαδόπουλου στους παίκτες

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σκέφτεται την πρεμιέρα. Και κάλεσε τους παίκτες του να σκεφτούν ανάλογα…

 

Εχει βιώσει καθημερινά την δύσκολη κατάσταση στον Ηρακλή. Γνωρίζει πως τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί και συνεχίζουν να υπάρχουν, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Καγιούλης για να περιοριστούν. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στο μυαλό του μόνο τον αγώνα με τη Λάρισα…

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, στην έναρξη της εβδομάδας πρωταθλήματος, καλώντας τους να αφήσουν έξω από το μυαλό τους τα προβλήματα που υπάρχουν και να αφοσιωθούν στον αγώνα με τη Λάρισα, αρχικά.

Μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια χθες, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Τελειώσανε τα φιλικά, τελειώσανε τα… ψέμματα. Αρχίζει το Πρωτάθλημα. Οτιδήποτε άλλο, πρέπει να το αποβάλλουμε από το μυαλό μας. Να αφοσιωθούμε σ’ αυτό που κάνουμε, στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Κάλεσε παράλληλα τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν το μέταλλο που έχει ο Ηρακλής ως ομάδα: «Η ομάδα μας έχει μέταλλο. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Να βλέπουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε τη «μάχη» μας. Να τα δίνουμε όλα και να παλεύουμε για το καλύτερο» τόνισε μεταξύ άλλων με στόχο την ανάταση του ηθικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top