Εύκολη νίκη (0-2) με χρήσιμα συμπεράσματα

Εύκολη επικράτηση (0-2) της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου επί του Κιλκισιακού…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εύκολη επικράτηση του Ηρακλή κόντρα στον Κιλκισιακό με τους “κυανόλευκους” να σημειώνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και με φρέσκα πρόσωπα στην ενδεκάδα, κρατώντας τους… ενδεκαδάτους για το αυριανό φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα σε κανένα σημείο ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να μεγαλώσουν τον δείκτη του σκορ.

Την αρχή έκανε ο Μπαρέττας λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Λουκίνα, ο πρώτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1.

Ίδιο παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος για τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εκμεταλλευτεί και τις ευκαιρίες που του δίνονταν. Το τελικό 0-2 έγραψε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Μπικιάρης με μακρινό σουτ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από το σημερινό φιλικό, με Μπαρέττα, Μπικιάρη, Κούρο και… Λούκι Λουκ να είναι αυτοί που έκλεψαν τα βλέμματα, με περισσότερο την επανεμφάνιση του Γιάννη Λουκίνα στο χορτάρι μετά από περίπου επτά μήνες.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα!

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top