Σκέψεις παραίτησης από Γκιρτζίκη και λοιπούς κατηγορούμενους!

Αποφάσεις πάνω στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με τις απαιτήσεις των UEFA/FIFA ετοιμάζονται να πάρουν στην ΕΠΟ. Στο τραπέζι και η παραίτηση.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στις 3 μ.μ. συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις απαιτήσεις των UEFA/FIFA και οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο καταιγιστικών εξελίξεων σε επίπεδο διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα προκύπτουν μέσα από κύκλους της Ομοσπονδίας, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραίτησης τόσο του Γιώργου Γκιρτζίκη όσο και των υπόλοιπων αξιωματούχων της ΕΠΟ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της «Κάρτας Υγείας» και έχουν εκδοθεί εις βάρος τους αμετάκλητα βουλεύματα από τη δικαιοσύνη.

Αυτοί, πλην του Γιώργου Γκιρτζίκη, είναι οι Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος).

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top