“Διώχνουν” τον Παπαδόπουλο!

Με την συμπεριφορά της η διοίκηση εξωθεί τον Έλληνα τεχνικό στην πόρτα της εξόδου, με τις συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης είναι ανυπολόγιστες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που κρατάει στη ζωή το ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Και σε αυτό δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

Η υπομονή του όμως έχει εξαντληθεί. Όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά για τους συνεργάτες του, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, μιας και συμπληρώνουν μισό χρόνο απλήρωτοι.

Θα περίμενε κανείς ότι η κίνηση του Παπαδόπουλου να δώσει τελεσίγραφο στην διοίκηση για την τακτοποίηση έστω δύο μισθών, θα σήμανε συναγερμό στους τύπους που βαπτίστηκαν εν μία νυκτί “παράγοντες του Ηρακλή”.

Αποδεικνύεται όμως ότι για εκείνους, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι τίποτε άλλο παρά το τελευταίο εμπόδιο -εντός Ηρακλή- για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο διάλυσης. Διότι αν πραγματικά καίγονταν για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του, θα είχαν δώσει τη λύση στο πρόβλημα. Όχι σήμερα, αλλά χθες.

Και το πιο εξοργιστικό είναι ότι δεν υπήρξε ούτε καν προσπάθεια επικοινωνίας. Μία τηλεφωνική επαφή του Νίκου Καγιούλη με τον εκπρόσωπο του Παπαδόπουλου, στην οποία ζητήθηκε να κάνουν υπομονή για άλλη μία εβδομάδα και αυτό ήταν. Δεν βρήκαν το θάρρος οι απίθανοι τύποι να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τον Έλληνα τεχνικό και να ζητήσουν τη νέα διορία.

Λεπτομέρεια μπορεί να πει κάποιος, αλλά από τις λεπτομέρειες αντιλαμβάνεσαι το τι νιώθει ο ένας για τον άλλο. Και ο Νίκος Παπαδόπουλος για τους τρεις τύπους που έβαλε ο Παπαθανασάκης στο διοικητικό συμβούλιο, είναι το τελευταίο εμπόδιο.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top