Πάνε τον τελικό κυπέλλου…στη Γερμανία!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης κατέθεσε σχετικό αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την εκτελεστική επιτροπή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα απίστευτα κι όμως αληθινά συνεχίζονται στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με την τελευταία ενημέρωση να κάνει λόγω για πιθανή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, σε γήπεδο της…Γερμανίας!

Έτσι μετά τους τελικούς κεκλεισμένων των θυρών που έχουμε δει, αλλά και αυτούς με μαθητές, συγγενείς και φίλους, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε και τελικό εκτός χώρας.

Αυτό τουλάχιστον προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, αίτημα που έγινε μάλιστα και αποδεκτό (!) από την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

“Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας”.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top