Συνθέσεις επιπέδου…πρώτης δημοτικού!

Ο Ηρακλής που έγινε “FC HRAKLHS”, ο Σαραμαντάς που έγινε “ΓΩΡΓΟΣ” και ο Μπαρτολίνι που έγινε “CEMPASTIAN”

Ροπαλιές

Το ότι οι άνθρωποι που διοικούν αυτή την στιγμή τον Ηρακλή, δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδέα, την ιστορία και το μεγαλείο της ομάδας, ότι είναι απλά “κομήτες” που κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν ούτε καν ως ανάμνηση στη μνήμη μας, είναι ένα γεγονός που έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Και μπορεί το παρακάτω περιστατικό να αποτελεί λεπτομέρεια για…γέλια ή για κλάμματα (όπως το πάρει κανείς), όμως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, αλλά και που αποτελούν τον “καθρέφτη” της κατάστασης που επικρατεί σε κάθε ομάδα.

Σήμερα λοιπόν, πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, πήραμε στα χέρια μας τις συνθέσεις του αγώνα και με την πρώτη ματιά διαπιστώσαμε ότι αποτελούν έγγραφο εχθρότητας της ορθογραφίας και μνημείο ανικανότητας, διότι πολύ απλά ο συντάκτης (θυμίζουμε ότι στον Ηρακλή δεν υπάρχουν πολλά που αφορούν τον τομέα της οργάνωσης και ένα από αυτά, είναι και το γραφείο Τύπου) κατάφερε να κάνει λάθος ακόμη και στο όνομα της ομάδας που εκπροσωπεί.

Για την ακρίβεια δεν επρόκειτο ούτε καν για ορθογραφικό, αλλά για κακής ποιότητας Greeklish, δείγμα του οτι τα πάντα κινούνται στα όρια της προχειρότητας, καθώς ο συντάκτης αποφάσισε μέσα σε μια μέρα να μετονομάσει την ομάδα από ΗΡΑΚΛΗΣ στο κακόγουστο και ανιστόρητο “FC HRAKLHS” και αυτό ήταν κάτι που έβγαζε μάτια. Γιατί κατά τα άλλα ο Σαραμαντάς έγινε “ΓΩΡΓΟΣ” και ο Μπαρτολίνι…”CEMPASTIAN”.

Τουλάχιστον ντροπή…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top