“Μου είπαν ότι θα πάρουμε ενημερότητες”

Στην απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών θα προχωρήσει ο Ηρακλής, εάν και εφόσον γίνουν πράξη οι νέες υποσχέσεις της διοίκησης στον Νίκο Παπαδόπουλο για το θέμα των ενημεροτήτων

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μίλησε μόνο για την εικόνα του παιχνιδιού. Μίλησε και για τις μεταγραφές που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν, αλλά και για την ενημέρωση που του δόθηκε για το κρίσιμο θέμα των ενημεροτήτων.

“Μέσα στην εβδομάδα με διαβεβαίωσαν από τη διοίκηση ότι το θέμα με τις ενημερότητες θα τελειώσει. Ούτως ή άλλως ο χρόνος πιέζει πλέον και μένουν περίπου οκτώ – εννιά ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν δύο παιδιά που θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια και θα εμπλουτίσουν το ρόστερ, ενώ αν προλάβουμε και βρούμε κάποια εξαιρετική περίπτωση ίσως αποκτήσουμε κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης. Δεν θέλω πλέον να μιλάω για το διοικητικό, γιατι και μένα με αποπροσανατολίζει. Ωστόσο η ενημέρωση που έχω είναι ότι μέσα στην εβδομάδα το θέμα αυτό με τις ενημερότητες θα τελειώσει” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σχετικά με την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό είπε: “Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως πρέπει να βγάζουμε μετά από κάθε παιχνίδι, ότι εικόνα και να έχει. Σ’ ότι αφορά το σημερινό (20/8) στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν καλός. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και δείξαμε ότι δεν είχαμε διάθεση σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχαμε μια – δυο ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ήμασταν σαφώς καλύτεροι. Βγάλαμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο και αυτό είναι θετικό. Σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό που ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο, θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός ώστε να οδηγηθούμε στην διάρκεια που θα έχουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα”.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μία ενδεκάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα είπε: “Ναι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν περισσότερο χρόνο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν η έλλειψη διάθεσης στο πρώτο ημίχρονο”.

Τέλος σχετικά με το αν τα διοικητικά προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες υπογράμμισε: “Έχω πει στους ποδοσφαιριστές, το είπα και σήμερα, ότι κάνουν το επάγγελμα που αγαπούν και πως όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να τα ξεχνούν όλα. Για να μπορούν να ζουν και το παιχνίδι. Περιμένω λοιπόν με την έναρξη του πρωταθλήματος, πως όταν ξεκινά κάθε παιχνίδι, θα τα αφήνουν όλα έξω και θα αγωνίζονται για τη νίκη με πάθος”.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top