“Αντέχω, μου δίνει δύναμη ο κόσμος” (audio)

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4” στην εκπομπή της “Ώρας για μπλε”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αντέχει στα δύσκολα ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις του στον “Libero 107,4” στην “Ώρα για μπλε” τόνισε πως δε λειτουργεί πάντα με τη λογική αλλά και με το συναίσθημα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, δηλώνοντας πως ο Μοντέιρο θα μείνει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Καγιούλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Με ξέρουν καλά τα παιδιά και όλοι τους είναι πολύ συνεργάσιμοι. Αν ήθελα να κοιτάξω επαγελλματικά τα πράγματα, δεν θα συνέχιζα στον Ηρακλή, φεύγοντας πετυχημένος. Όμως δεν λειτουργώ πάντα με τη λογική, αλλά και με το συναίσθημα. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι ο Ηρακλής με καθιέρωσε”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή.

Συνεχίζοντας είπε: “Δε μπορώ να είμαι αχάριστος. Επίσης τους παίκτες μου τους έχω σαν παιδιά μου, αλλά με κράτησε και ο κόσμος. Αντέχω, είμαι εδώ, έχω μεγάλο ρίσκο”.

Για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, τον αντικαταστάτη του Βασίλη Καραγκούνη και την… γκάφα με το συμβόλαιο του Μοντέιρο: “Ο Μιχάλης μέχρι τελευταία στιγμή περίμενε τον Ηρακλή. Ο Βασίλης Καραγκούνης είναι ο δεύτερος Μπουκουβάλας στον τρόπο που δουλεύει και σκέφτεται. Όσον αφορά τον Μοντέιρο υπάρχουν λίγες ελπίδες αλλά θα μείνει στην ομάδα όπως και να ‘χει”.

Για τον Νίκο Καγιούλη: “Ο κ. Καγιούλης είναι πολύ σοβαρός και συνεννοούμαι καλά μαζί του. Μου έδωσε υποσχέσεις ότι θα γίνουν πολλά. Σύντομα θα συστηθεί και στους φιλάθλους. Δε με ενοχλεί η επαγγελματική του ιδιότητα”.

Για τη φορολογική ενημερότητα που δεν έχει ο Ηρακλής: “Δε θέλω καν να σκέφτομαι ότι δε θα έρθει η φορολογική ενημερότητα. Δε θέλω γενικά να σκέφτομαι κάτι κακό, με επηρεάζει”.

Κλείνοντας ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Καθημερινά στο μυαλό μου έχω το βάθος της ομάδας κι αυτό με ανησυχεί. Μου δίνει τεράστια δύναμη ο κόσμος και είναι ένας από τους λόγους που με κράτησε στον Ηρακλή. Κέρδισα στην αγάπη με την δουλειά μου”.

Το ηχητικό της συνέντευξης του Έλληνα προπονητή στον ραδιοφωνικό σταθμό του “Libero 107,4” στην εκπομπή της “Ώρας για μπλε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top