“Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα θέματα…”

Εκνευρισμένος ο Νίκος Παπαδόπουλος για τις φήμες που προέκυψαν αναφορικά με το συμβόλαιο του Μοντέιρο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χθες, ο Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι “όλα τα προβλήματα, θα διορθωθούν”. Σήμερα (2/8) όμως οι φήμες οργιάζουν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με το συμβόλαιο του Μοντέιρο, το οποίο δεν ανανεώθηκε και αν τελικά ο Πορτογάλος παραμείνει, αυτό θα πρέπει να συμβεί με μεταγραφή. Κάτι που αν ισχύει ο Ηρακλής, θα χάσει το δικαίωμα να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, αφού αυτός θα είναι ένας ο Μοντέιρο στον οποίο η διοίκηση είχε μεταφέρει ότι το θέμα λύθηκε!

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Νίκος Καγιούλης επανέλαβε ότι όλα έχουν διευθετηθεί διαψεύδοντας την πληροφορία, τα πάντα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται ωστόσο για ένα θέμα που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος στο περιθώριο της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την Κόνιασπορ τόνισε: “Ναι δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα θέματα. Νομίζω ότι είναι ένα ακόμα θέμα, που είναι πολύ σοβαρό γιατί αν ισχύει αυτό που μου λέτε, να μην έχουμε δηλαδή δικαίωμα και της μίας μεταγραφής που δικαιούμαστε, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο και εγώ πρέπει να κάνω υπομονή, να δουλεύω παρά τα θέματα που προκύπτουν, γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα άλλο”.

Επίσης για το παιχνίδι τόνισε: “Πάλι ξεκινήσαμε νωθρά θα έλεγα, αντιμετωπίσαμε πάλι ένα πρόβλημα στο πρέσινγκ, στη διάρκεια όμως το ξεπεράσαμε και στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Βγάλαμε ωραία στοιχεία και στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα η οποία έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ. Να έχουμε καλή επιστροφή, το θετικό ήταν ότι είχαμε λίγους τραυματισμούς για να βγάλουν όλοι οι παίκτες όλο το στάδιο. Γυρίζουμε στην Ελλάδα να συνεχίσουμε την δουλειά, παίζοντας δύο ακόμη φιλικά για να μπούμε στο πρωτάθλημα”.

Τέλος για το αν θα στηριχτεί στον βασικό κορμό της περσινής ομάδας κατέληξε: “Νομίζω ότι φαίνεται. Το έχω ξαναπεί, ότι οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρες και η ομάδα θα βασιστεί στον περσινό κορμό σε συνδυασμό με κάποιους που μπορούν να προσφέρουν και με νεαρά παιδιά που δεν πρέπει να τα κάψουμε. Περιμένουμε βέβαια και δύο – τρεις προσθήκες για να έχουμε βάθος σαν ομάδα και περισσότερες επιλογές κυρίως μεσοεπιθετικά”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top