“Οι παίκτες μου φέτος, πρέπει να είναι ταλιμπάν”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι, μίλησε για το φιλικό με τον Άγιαξ, για τις μεταγραφές, αλλά και για το όνειρο μιας διαφορετικής…Μίκρας!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

“Νομίζω ότι φαίνεται πως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν ήταν στο πρόγραμμα αυτό το φιλικό, προέκυψε και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά. Το θετικό είναι ότι αρχίζουμε και βγάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση. Βεβαίως έχουμε ακόμη αδυναμίες. Είδαμε στο πρώτο ημίχρονο πως δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σωστά στο πρέσινγκ, αλλά δουλεύουμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Αυτό που με ευχαριστεί είναι η οργάνωση που υπάρχει στην προετοιμασία μας, αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέμαι γιατι να μην μπορούμε να δουλέψουμε έτσι και στην Ελλάδα. Θέλει λίγο μεράκι για να μπορέσουμε να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες για την ομάδα, ανάλογες με αυτές που συναντάμε εδώ. Το συζητάμε καθε μέρα και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να τους πείσω όλους, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό γήπεδο για να κάνεις προπόνησεις”.

Σε ερώτηση για το κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών που υπάρχει στο ρόστερ, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: “Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από την συνεργασία. Τα παιδιά που ξέρω δύο χρόνια, ανταποκρίνονται 100%, ενώ τα νέα παιδιά δείχνουν ότι μπορούν παραπάνω από το αναμενόμενο. Είναι το μέλλον της ομάδας μας, ωστόσο ξέρετε πως όταν παίζεις στο πρωτάθλημα, η φανέλα γίνεται πιο βαριά. Δεν πρέπει να τα κάψουμε από τώρα αυτά τα παιδιά. Έχουμε ταλέντα, αλλά πρέπει να στηριχτούμε πάνω σε έμπειρους παίκτες και δίπλα σ’ αυτούς να βάζουμε και τους νεαρούς. Θέλω να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες που θα μας δώσουν λύσεις και ποιότητα στο ρόστερ. Έχω εντοπίσει τους στόχους, έχουμε επαφές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Σχετικά με τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ο Παπαδόπουλος υπογράμμισε: “Αν σας πω θέσεις, οι παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα θα νομίζουν ότι δεν τους υπολογίζω. Δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές είναι αρκετός αριθμός για να συμπληρώσουμε το ρόστερ που θέλουμε. Αυτοί όμως οι δύο – τρεις που θα έρθουν. θα ήθελα να είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρία από την Σούπερλιγκα”.

Τέλος για την μαχητικότητα των παικτών του κατέληξε: “Αυτό έχω πει στα παιδιά και από την πρώτη ημέρα, ότι οι παίκτες μου πρέπει να είναι όλοι ταλιμπάν. Δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφές ποιότητας, ώστε να υλοποιήσουμε το πλάνο για το βήμα παραπάνω. Αλλά έχω αποφασίσει να είμαι εδώ και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Παίζοντας με ψυχή, με πάθος και με παίκτες νικητές. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να δουλέψουμε την νοοτροπία μας”

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top