«Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι»

Ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, ήταν ο προπονητής του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε μετά το χθεσινό φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και δεν έκρυψε πως είδε σημάδια βελτίωσης στην ομάδα του από το φιλικό με τη Μαλίν, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” συνεχίζουν να δουλεύουν στις αδυναμίες τους.

Αναλυτικά:

«Η βελτίωση μας είναι καθημερινή, δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε μέρα, προπόνηση με προπόνηση, αλλά και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είδα ορισμένα στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι που με χαροποίησαν ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί οι παίκτες έβγαλαν στο γήπεδο στοιχεία που προσπαθούμε να τους περάσουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Φυσικά και εντόπισα ορισμένες αδυναμίες. Αλίμονο αν τέτοια εποχή στην προετοιμασία, δεν είχαμε αδυναμίες.

Είμαστε, άλλωστε, μόλις στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό να γίνουμε καλύτεροι». Ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Δεν σας κρύβω ότι είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας, ειδικά από την συμπεριφορά των νεαρών παιδιών. Οπωσδήποτε, βέβαια, η ομάδα χρειάζεται ποιότητα. Κι αυτό σημαίνει ενίσχυση, την οποία θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top