- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ήθελα και θέλω να μείνω, αλλά…»

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε στον “Arena FM” και στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και αναφέθηκε στο θέμα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

«Υπήρχε θέληση από την μεριά μου και από τη διοίκηση, αλλά με την ανακοίνωση φάνηκε ότι δεν προχωράει το θέμα. Υπάρχει ένας χρέος 63 χιλιάδων ευρώ και είχαμε μια συμφωνία να πάρω 50 χιλιάδες ευρώ , προσπαθώντας να διευκολύνω την ΠΑΕ. Η ουσία είναι ότι δεν έγινε αυτή η κατάθεση και μάλλον δεν βρέθηκε τρόπος και φυσικά δεν προχώρησε το θέμα»

Συνεχίζοντας ο 28χρονος αμυντικος συμπλήρωσε:

«Φοβόμουν πολλά πράγματα και δεν ήθελα να πάρω χρήματα πηγαίνοντας στην Ολλανδία. Δεν ήξερα πως θα φέρω τα χρήματα αλλά και αν ήταν όλα νόμιμα. Η κατάθεση των χρημάτων είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν βρέθηκε τρόπος να πληρωθώ, δεν μπορούσα να μπω σε άλλη διαδικασία. Αυτό δεν έγινε και προχωράμε. Μου προτάθηκε να υπογράψω και μια συναλλαγματική, αλλά ήθελα να είμαι ξεκάθαρος».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο είπε χαρακτηριστικά :

Συζητάω με τον Νίκο Παπαδόπουλο και έχει καταφέρει να κρατήσει ολόκληρη την ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε ομάδα. Προτεραιότητα μου είναι να φύγω στο εξωτερικό. Δεν ξέρω όμως τι θα προκύψει. Με την υπομονή μου έδειξα σεβασμό και θέληση να μείνω, αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, αλλά εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και όλοι οι παίκτες να αποκατασταθούν. Δεν ξέρω τι θα γίνει και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα».

Σε ερώτηση αν έρθει κάποιος και του δώσει τα χρήματα (50.000) θα άλλαζε άποψη και θα παρέμεινε η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

«Ναι θα έμενα στον Ηρακλή».

 

Στη συνέχεια μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και είπε τα εξής:

«Υπήρχε μια συμφωνία, η οποία μέχρι την τελευταία στιγμή δεν τηρήθηκε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Για το περιεχόμενο της συμφωνίας: «Η συμφωνία ήταν να πληρωθώ. Να πάρω 50 χιλιάδες τώρα και τα υπόλοιπα μετά την επιστροφή από την Ολλανδία. Δεν τηρήθηκε γιατί δεν βρέθηκε τρόπος να γίνει αυτό και χθες ήταν η τελευταία ημερομηνία».

Για την ανακοίνωση του Ηρακλή: «Έκανα υπομονή τόσους μήνες για να πληρωθώ και τώρα μου τα έδιναν και δεν τα έπαιρνα; Έχουμε φτάσει 20/7. Αν πιστεύετε ότι κοροϊδεύω κάποιον να μου το πείτε. Δεν τηρήθηκε μια συμφωνία, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, είναι κρίμα για όλους, όμως, αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Δεν μπορώ να κρίνω τον πρόεδρο ή τη διοίκηση. Δεν έχω να πω κάτι».

Για το αν είναι διατεθειμένος να ξαναμιλήσει με τον Ηρακλή: «Είναι πράγματα που αν το κάνει ο Ηρακλής θα το μάθουμε. Θα μπορούσα να ξανακουβεντιάσω».

Για την ψυχολογική του κατάσταση: «Είναι εδώ και καιρό κουραστικό. Είμαι ο τελευταίος που ήθελα να γίνει έτσι η κατάσταση. Είχαμε μια συμφωνία, κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν, δεν έγιναν και ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Αυτή είναι η πραγματικότητα, έστω κι αν είναι σκληρή».

Για τα συναισθήματά του: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι ιδιαίτερο. Κοιτάζω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν έχουν αναπτυχθεί συναισθήματα για το τι θα επακολουθήσει. Δεν εισπράττω αχαριστία, έκανα υπομονή, έπραξα όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, αυτό πιστεύω τουλάχιστον».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ο προπονητής είναι ο μόνος που προσπαθεί και γι’ αυτό υπάρχει ομάδα. Κράτησε όλα τα παιδιά, προσπαθούσε από την πρώτη μέρα να με κρατήσει. Και η κυρία Ευγενία που είναι στα γραφεία έχει ματώσει. Είναι δύο άνθρωποι που παλεύουν για να υπάρχει ομάδα».

Για τον Νίκο Καγιούλη: «Είχα μια συνομιλία, είναι νέος στην ομάδα και κάνει την προσπάθειά του. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μόνο στο τηλέφωνο έχουμε μιλήσει. Έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία που δεν μπορώ. Είναι πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Είχαμε μπει σε μια διαδικασία που δεν τραβούσε. Δεν μπορούσε ο Ηρακλής να βρει τρόπο να με πληρώσει».

Για την απόφαση του Χουάντερσον να αποχωρήσει: «Δεν το ήξερα. Τι να πω. Να ευχηθώ η ομάδα να βρει το δρόμο της. Δεν αξίζει να χάνει παίκτες. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και σε αυτούς που προσπαθούν γι’ αυτή. Εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά. Εγώ εισέπραξα τέτοια αγάπη από τον κόσμο που θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα οτιδήποτε. Προχωράμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».