Το μήνυμα των παικτών για Παπαδόπουλο: «Αν φύγει, φύγαμε!»

Πιθανή αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου θα αποτελέσει το έναυσμα για μαζική φυγή μελών του τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι ο άνθρωπος που κατά γενική ομολογία κρατάει όρθιο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτός που το διάστημα των διακοπών είχε συχνή επικοινωνία με τα «παιδιά» του όπως αποκαλεί τους ποδοσφαιριστές.

Προσπαθώντας να τους καθησυχάσει, να τους «ντοπάρει» ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για τη νέα χρονιά, να τους… χαλαρώσει από την πίεση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν αρκετοί εξ αυτών. Είναι αυτός που προσπαθεί να δίνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα τα οποία όμως δεν είναι της δικής του αρμοδιότητας. Από το ρουχισμό, τα γήπεδα που προπονούνται οι «κυανόλευκοι», τη στελέχωση της ομάδας προκειμένου να είναι οργανωμένη και λειτουργική. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, περί αυτού ο λόγος, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, με τους περισσότερους στις συζητήσεις του να κάνουν λόγο για μία παρουσία που κρίνει εν πολλοίς και το δικό τους μέλλον στον Ημίθεο. Όπως επίσης και των στενών συνεργατών του, Νίκου Καραμπετάκη και Νίκου Αμανατίδη.

«Αν φύγει και ο κόουτς θα βαρέσει διάλυση ο Ηρακλής. Θα ανοίξει η πόρτα και οι αποχωρήσεις θα είναι μαζικές μιας και αυτός είναι που μας κρατάει ενωμένους όλο αυτό το διάστημα» είναι όσα τονίζουν οι ποδοσφαιριστές στις συζητήσεις τους, εντός και εκτός Μίκρας. Προφανώς ούτε αυτή η κραυγή απόγνωσης των πρωταγωνιστών, των ποδοσφαιριστών δηλαδή είναι αρκετή για να συγκινήσει τον Σπύρο Παπαθανασάκη…

Πηγή: Metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top