Όταν ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν…

Ο Δημήτρης Βλάχος επισημαίνει ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του Σπύρου Παπαθανασάκη και των συνεργατών του.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ψάχνει -λέει- να βρει χρήματα. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης γενικώς ψάχνεται, ο Μάικ ασχολείται με τις μεταγραφικές κινήσεις των Τορόντο Ράπτορς, ενώ ο Στράντζαλης σιγά-σιγά φεύγει από το προσκήνιο. Μπορεί να προχωρήσει ο Ηρακλής με αυτό το διοικητικό σχήμα; Η απάντηση είναι προφανής.

Πολλοί θεωρούν ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι οικονομικό. Σαφώς και υπάρχει οικονομική δυσχέρεια, ωστόσο αν βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που μπορεί να εξασφαλίσουν σε βάθος 7-8 μηνών μία ρευστότητα ύψους 1.000.000 ευρώ, το πρόβλημα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, λύνεται.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, είναι η έλλειψη λογικής από όλους τους προαναφερόμενους. Όλοι τους είναι προφανές ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Θέλετε ένα μικρό παράδειγμα; Η ομάδα δεν έχει παίκτες για να πραγματοποιηθεί οικογενειακό δίτερμα στη Μίκρα και όμως ο… άπλας Παπαθανασάκης έκλεισε αθλητικό κέντρο στην Ολλανδία έναντι τιμήματος 70.000 ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα μισά έχουν δοθεί ήδη. Με 35.000 ευρώ θα είχαν δοθεί προκαταβολές για να έρθουν 3-4 παίκτες ή για να επιστρέψει ο Μπουκουβάλας. Ο Καναδός όμως προτίμησε αυτά τα χρήματα να πάνε για το αθλητικό κέντρο, ασχέτως αν δεν έχουμε παίκτες για να στείλουμε εκεί.

Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ το σημαντικότερο πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Με το έναν ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα χρήματα μπορούν να βρεθούν και να κυλήσει η χρόνια. Όταν όμως χάνεις την λογική και την συναίσθηση των πραγμάτων, δύσκολα τα ξαναβρίσκεις. Ειδικά αν δίπλα σου έχεις ανθρώπους όπως ο Νικολαΐδης, ο Μάικ και ο Στράντζαλης.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top