Δημιουργεί ομάδα ανόδου

Προς ναυάγιο οδηγείται το θέμα συνεργασίας με τα Τρίκαλα. Ποια είναι η επόμενη ημέρα στον μπασκετικό Ηρακλή. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η προοπτική συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1, συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες, μιας και έχουν προκύψει ανυπέρβλητα εμπόδια στις συζητήσεις με τους ανθρώπους των Τρικάλων.

Πλέον, στο μυαλό των κυανόλευκων είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Α2, με τον αέρα του φαβορί για την άνοδο. Πέρα από την πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας και την πιο καυτή έδρα, γίνονται όλες οι κινήσεις για να διαθέτει ο Ηρακλής και το πιο πλήρες ρόστερ.

Ένα ρόστερ που θα διαφέρει κατά περίπου 80% σε σχέση με το φετινό. Πέρα από τον Δημήτρη Χείλαρη, που η παρουσία του την επόμενη περίοδο θεωρείται δεδομένη, όλοι οι υπόλοιποι είναι στον αέρα.

Οι Θοδωρής Δρακόπουλος και Βαγγέλης Αλεξανδρής σχεδιάζουν το νέο Ηρακλή και ήδη βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κώστα Τότσιο, ο οποίος επιστρέφει στον Ιβανώφειο. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι περιμένουν τις απαντήσεις από δύο παίκτες που πέρσι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 και έχουν τις προδιαγραφές (ποιότητα και εμπειρία) για να σταθούν και στην Α1.

Μία ακόμη περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο, είναι του Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο έμπειρος πλέι μέικερ θέλει να έρθει, ο “Τίγρης” επιθυμεί διακαώς να ξανασυνεργαστεί μαζί του, ωστόσο η υπόθεσή παρουσιάζει ιδιαιτερότητες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top