Όποιος αντέχει, συμβιβάζεται με το παρόν, ακολουθεί και στηρίζει ΗΡΑΚΛΗ

Ο Δημήτρης Βλάχος ανοίγει τον φάκελο “ποδοσφαιρική περίοδος 2016-2017″…

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, η αποψίλωση στο έμψυχο δυναμικό συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι ξημερώνει η επόμενη ημέρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Μπορεί για το νέο φιντάνι που εμφανίστηκε στην ΠΑΕ (Νικολαΐδης) όλα να είναι καλά και υπό έλεγχο, ωστόσο είναι προφανές ότι η πραγματικότητα διαφέρει από την… εικονική πραγματικότητα του δικηγόρου.

Η χρονιά δεν θα είναι απλά δύσκολη. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και δεν αποτελεί μυστικό ότι στην ποδοσφαιρική πιάτσα αναζητείται ο δεύτερος για να πει φέτος το… ποίημα. Η κατάσταση θυμίζει έντονα άνοιξη του 2007. Τότε που όλοι είχαν τελειωμένο τον Ηρακλή, με τον Σπανουδάκη να είναι εξαφανισμένος και το ρόστερ να μετράει συνεχώς απώλειες, με τελευταία την φυγή του Αλιούτα.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν τα παράτησαν. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο άφησαν στην άκρη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ ο κόσμος παραμέρισε την κόντρα του με τον Σπανουδάκη και έσπασε μπλόκα για να μετατρέψει σε Καυτανζόγλειο τα γήπεδα του Αιγάλεω, της Κέρκυρας και της Ξάνθης.

Κάτι ανάλογο καλείται να κάνει και τώρα. Να στηρίξει μέχρις εσχάτων το αγωνιστικό τμήμα, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια απεγκλωβισμού της ομάδας από τα χέρια του Παπαθανασάκη. Διότι αυτή τη στιγμή, μόνο η τρέλα του κόσμου μπορεί να κρατήσει όρθιο τον Ηρακλή, παράλληλα φυσικά με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Μίκρα από τον Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του.

Αυτό το ρόστερ που στερείται ποιότητας και ποσότητας, χρειάζεται την στήριξη όλων μας, για να πετύχει τον προφανή στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Όποιος αντέχει αυτόν τον Ηρακλή, συμβιβάζεται, ακολουθεί και στηρίζει. Όποιος δεν το αντέχει, απέχει και περιμένει να έρθουν καλές ημέρες για να επιστρέψει στο γήπεδο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και φέτος θα υπάρχουν σκυλιά που θα δαγκώνουν, όπως αναφέρει το πανό που αναρτήθηκε στο Αιγάλεω πριν από σχεδόν μία δεκαετία.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top