Εις το επανιδείν, Νικόλα

Ο Δημήτρης Βλάχος αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή που… άργησε πολύ να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, χθες είχαμε είχαμε την είδηση -που πέρασε στα ψιλά- της αποχώρησης του Νίκου Πουρτουλίδη. Δεν είμαι προπονητής για να κρίνω αν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα, ωστόσο ένα είναι το βέβαιο. Ο “Πούρτου” άξιζε πολύ καλύτερο φινάλε και όχι μέσω της δικαστικής οδού, διότι ο Ηρακλής οφείλει να σέβεται και να επιβραβεύει τα παιδιά που προσέφεραν. Και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα. Εντός και εκτός γηπέδων.

Για δύο χρόνια ήταν ο ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο. Και στα τρία όμως ήταν ηγέτης στα αποδυτήρια. Εξαιρετικός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων, που ήξερε να μιλάει, πράγμα σπάνιο για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο που ο Νίκος Παπαδόπουλος θα τον ήθελε συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο, όταν θα αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στα δικά μου πάντως μάτια, ο Πουρτουλίδης είναι ο ιδανικός τεχνικός διευθυντής για τον Ηρακλή που έχουμε όλοι στον μυαλό μας και ο οποίος απέχει έτη φωτός από τον Ηρακλή του Παπαθανασάκη. Ενός Ηρακλής που θα αποπνέει υγεία, αποτελώντας έναν επιθυμητό τόπο προορισμού για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Όχι για τα εκατομμύρια ευρώ που θα σκορπά ως ομάδα, αλλά για την σοβαρότητα που θα εκπέμπει σε όλους τους τομείς.

Γι’ αυτό λοιπόν, προσωπικά δεν λέω αντίο στον αρχηγό, αλλά εις το επανιδείν. Πού θα πάει; Θα βρεθεί και για τον Ηρακλή ένας σοβαρός επιχειρηματίας με κανονική επαγγελματική δραστηριότητα.

Υ.Γ.1 Υπήρχαν ποδοσφαιριστές και προπονητές, ειδικά την προηγούμενη τετραετία, που δεν έπρεπε ούτε καν να περάσουν έξω από το Καυτανζόγλειο. Στην περίπτωση του Πουρτουλίδη όμως, μάλλον άργησε να φορέσει την φανέλα με τον Ημίθεο.

Υ.Γ.2 Ο Λάζαρος Σέμος αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου. Οπότε οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης σε βάρος του νέου γενικού αρχηγού, στρέφεται ουσιαστικά εναντίον του ανθρώπου που κρατάει όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ.

Υ.Γ.2 Είναι πασιφανές ότι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ποτέ δεν άλλαξε η καρδιά του, όπως μας “αποκάλυψε” το νέο κελεπούρι της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικολαΐδης. Το ερώτημα είναι ένα: Ο Καναδός μπορεί να τον κρατήσει; Και αν ναι, τι κάνει για να μας το αποδείξει;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top