«Γι’ αυτό αποφάσισα να επιστρέψω στον Ηρακλή»

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Σέμου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λάζαρος Σέμος αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει «ναι» στην πρόταση του Ηρακλή και να επιστρέψει στην ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολη περίοδος, γενικότερα της κοινωνίας μας αλλά και για τον Ηρακλή ειδικότερα. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες και ευελπιστώ όσο μπορώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα»

Για τις πολλές αποχωρήσεις στον Ηρακλή: «Συνήθως γίνεται αυτό στην έναρξη μιας νέας χρονιάς. Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται. Ο καθένας για τους λόγους του. Εγώ ήρθα για τον Ηρακλή. Εννοείται ότι το σκέφτηκα πολύ. Ο δεύτερος λόγος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μας συνδέει εκτίμηση χρόνων, μου ζητήθηκε να επιστρέψω και να βοηθήσω τον Ηρακλή».

Για το πώς βλέπει από μέσα την κατάσταση: «Από το να ακούς κάποια πράγματα με το να ζεις την καθημερινότητα, κάποια πράγματα απέχουν. Αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρω τις ισορροπίες μου και προσωπικά και στη λειτουργικότητα της ομάδας για να κάνω όσο μπορώ καλύτερα τη δουλειά μου».

Για τον κόσμο: «Ανέκαθεν ο κόσμος ήταν μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Το ίδιο συνέβη και χθες. Πιστεύω ακράδαντα γιατί πιάνω το σφυγμό ότι το ίδιο θα γίνει και στη συνέχεια ώστε στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας να υπάρχει μια πιο μαζική θετική ενέργεια».

Για το αν η κόντρα του κόσμου με τη διοίκηση μπορεί να συσπειρώσει τους παίκτες: «Έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Το καλό σε μια ομάδα με τόσο κόσμο και ιστορία, όπως ο Ηρακλής είναι να είναι όλοι σαν μια οικογένεια. Πάντως ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα φανούν στο αγωνιστικό τμήμα θετικά στη συνέχεια».

Για τον Πουρτουλίδη: «Ναι μεν μπήκα στην ομάδα, όμως, για τις ανανεώσεις και τα παιδιά από πέρσι δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι λεπτές ισορροπίες που δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top