Πόθος ο Φούντας, επιθυμία ο Πίτου, “ψημένος” ο Γκέντσογλου

Οι κινήσεις του Ηρακλή στην μεταγραφική σκακιέρα, εν’ όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε συγκεκριμένα κρίσιμα ζητήματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο Ηρακλής με μπροστάρη τον Νίκο Παπαδόπουλο προσπαθεί να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σάββας Γκέντσογλου βλέπει με θετική διάθεση το ενδεχόμενο να φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα, πλην όμως ο ποδοσφαιριστής που παραμένει πρώτος στόχος, είναι ο Πίτου Γκαρσία. Τα πράγματα σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Αργεντινού, είναι ωστόσο δύσκολα τόσο γιατί το κασέ που έχει στη νυν ομάδα του είναι ιδιαίτερα υψηλό για να το καλύψει, τόσο γιατί αυτό τελειώνει τον Νοέμβριο του 16′.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και επίσημη κρούση στον Αργεντινό που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, πλην όμως τα πράγματα είναι δύσκολα εξαιτίας των λόγων που αναφέραμε παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, διακαής πόθος του Νίκου Παπαδόπουλου, παραμένει ο Ταξιάρχης Φούντας του οποίου το θέμα είναι ανοικτό και ίσως ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Εν’ συνεχεία ο Ηρακλής θα ξεκινήσει την αναζήτηση για την κάλυψη της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα και πιθανότατα ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top