Με χορηγό εφοπλιστή έταζαν 300.000€ για ψήφο στον Γκιρτζίκη!

Το «σύστημα» παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το SDNA ξεσκεπάζει μια υπόθεση που ίσως πρέπει να απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές. Μέλος της ΕΠΟ με χορηγό εφοπλιστή υποσχόταν 300.000€ αν ψήφιζαν Γκιρτζίκη!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Tις τελευταίες ημέρες παίχτηκε ένα παιχν

Στις 19 Ιουνίου ο Χρ. Καφτηράνης, επικεφαλής της μειοψηφίας του ΔΣ της ΕΠΣ και κολλητός των Γκιρτζίκη, Παπανικολάου έστειλε email στα Σωματεία των Κυκλάδων υποσχόμενος κάλυψη όλων των δαπανών Διαιτησίας και μετακινήσεων, αρκεί να ανατρεπόταν η σημερινή Διοίκηση.

Επειδή το ποσόν είναι πολύ μεγάλο, ίσως και πάνω από 300.000 €, η είδηση αυτή προκάλεσε αίσθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καφτηράνης, ερχόμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία με ορισμένα Σωματεία, που του έθεσαν το ερώτημα, «που θα βρει τα χρήματα», απαντούσε ότι έχει χορηγούς εφοπλιστή και άλλους, αλλά δεσμευόταν να τους κατονομάσει.

Τα ίδια είπε και στην ΓΣ, συμπληρώνοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μια Επιτροπή, από εκπροσώπους Σωματείων, για να τους πάει να συναντήσουν τον χρηματοδότη. .

Τα περισσότερα Σωματεία βέβαια ζήτησαν στοιχεία και αποδείξεις, δεν τον πίστεψαν και υπερψήφισαν τον Διοικητικό απολογισμό, με 15 ΝΑΙ και 2 Λευκά.

Το SDNA δημοσιεύει την επιστολή που έστειλε ο κ. Καφτηράνης στα σωματεία παρέχοντας την κάλυψη των εξόδων τους με αντάλλαγμα την ανατροπή της διοίκηση που καταψήφισε τον Γκιρτζίκη.

Ίσως το περιεχόμενο της επιστολής πρέπει να απασχολήσει τους αρμόδιους εισαγγελείς…

ίδι στην ΕΠΣ Κυκλάδων, που ήταν σαφής προσπάθεια επηρεασμού των Σωματείων, προκειμένου να ανατρέψουν την Διοίκηση, μέσα από την ΓΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, που πρόσκείται στην αντιπολίτευση και καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό του Γκιρτζίκη.

Πρωταγωνιστής ο χαμένος των τελευταίων εκλογών Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος είναι μέλος της τεχνικής και αναπτυξιακής επιτροπής της ΕΠΟ!

Το ιστορικό της προσπάθειας ανατροπής, που αποκαλύπτει το SDNA, έχει ως εξής: Στις 26 Ιουνίου έγινε, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Πάρο.

eps_kykladon_1

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top