“Ψίχουλα” για τον Βέλλιο

Ο Δημήτρης Βλάχος γράφει για την διπλή ανάγνωση που έχουν τα λιγοστά χρήματα που πιθανότατα θα εισπράξει η ΠΑΕ από την πώληση του Έλληνα επιθετικού.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης κατάφερε να πείσει τους πάντες για το πόσο απαραίτητη είναι η πώληση του Απόστολου Βέλλιου. Δεν γνωρίζω αν το είχε σκηνοθετήσει στο μυαλό του, ωστόσο έφτασε τα πράγματα σε τέτοιο σημείο που για το μόνο που υπάρχει αντίδραση, είναι η (κατά πάσα πιθανότητα) νέα ομάδα του διεθνή επιθετικού, σε συνδυασμό με την πιθανή εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή.

Το 1.000.000 που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ, το περιμένουν άπαντες ως “μάννα εξ ουρανού” για να γίνουν ορισμένα πράγματα που κρίνονται απαραίτητα αυτή την περίοδο (προετοιμασία, πληρωμές, μεταγραφές, ρυθμίσεις) και να πάρει η ομάδα μία παράταση ζωής 4-5 μηνών. Για το μετά; Έχει ο Θεός.

Τα χρήματα όμως που πέφτουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στο τραπέζι, φανερώνουν ένα πράγμα. Ότι ο Ηρακλής, αλλά και οι εκπρόσωποι του Βέλλιου, δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν εμπορικά τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Μία σεζόν που συνδυάστηκε με την παρουσία του στην εθνική ομάδα.

Όταν δεν μπορείς να βρεις μία πρόταση, τουλάχιστον με διπλάσια χρήματα από αυτή που υπάρχει στο τραπέζι, για τον βασικό σέντερ φορ της εθνικής Ελλάδος, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Και δεν είναι μόνο το θέμα των χρημάτων, αλλά και των ενδιαφερόμενων ομάδων. Δε νοείται ο Βέλλιος να μην έχει πρόταση από μία ομάδα πρώτης κατηγορίας, έστω και μικρομεσαίας, από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας.

Και την ίδια στιγμή, διαβάζεις ότι η Βέρντερ έκανε πρόταση 4 εκατομμύρια για τον Τσίμιροτ, η Στεάουα ετοιμάζει πρόταση 600.000 ευρώ για τον Βασιλακάκη και στα γραφεία του Παναθηναϊκού περιμένουν πρόταση άνω του ενός εκατομμυρίου για τον… Κουτρουμπή.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top