Πρόεδρος χωρίς ομάδα

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης συνεχίζει τα “παιχνίδια” του στην πλάτη του Ηρακλή, με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι ορατός όσο ποτέ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου πέρασε χωρίς ο Ηρακλής να μπορέσει να κάνει το παραμικρό βήμα για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και τον Σπύρο Παπαθανασάκη να παραμένει γαντζωμένος στη θέση του προέδρου.

Αυτό το οποίο δεν αντιλαμβάνεται (ή δεν θέλει να αντιληφθεί) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είναι ότι με την τακτική του κινδυνεύει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να είναι πρόεδρος σε μια ομάδα η οποία ουσιαστικά δεν θα υπάρχει.

Ήδη ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν απο τον Ηρακλή και αν δεν αλλάξει κάτι, ο αριθμός των “κυανόλευκων” που θα επιλέξουν τον δρόμο της φυγής θα πολλαπλασιαστεί.

Μοιραία, κάποια στιγμή θα εξαντληθεί και η τεράστια υπομονή που κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, με το αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή να “αδειάζει” και τις εγκαταστάσεις της Μίκρας να ερημώνουν.

Η κατάσταση είναι ακόμη δυσκολότερη αν αναλογιστεί κάποιος, ότι ο Ηρακλής δεν έχει τη δυνατότητα να αναπληρώσει (ποιοτικά και ποσοτικά) τα κενά που δημιουργούνται στο ρόστερ του κάτι το οποίο σημαίνει ότι η κατάσταση αν δεν είναι ήδη μη αναστρέψιμη θα φτάσει σε αυτό το σημείο πολύ σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top