Με «δεμένα» χέρια ο Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξακολουθεί να λειτουργεί ως πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ , ωστόσο για την ώρα δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση στον Νίκο Παπαδόπουλο, σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας, με τον Ελληνα τεχνικό να παραμένει με “δεμένα” χέρια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα ανοικτά μέτωπα στον Ηρακλή είναι πολλά, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να δείχνει ανήμπορος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τον Ημίθεο, καθώς είκοσι μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν κλείσει ούτε προπονητικό κέντρο, ενώ τα πάντα γύρω από μεταγραφές και ανανεώσεις είναι “παγωμένα”.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνουν άμεσα οι δύο ανανεώσεις των συμβολαίων που έχουν το δικαίωμα να πράξουν οι “κυανόλευκοι”, όμως για την ώρα δεν έχουν γίνει καν συζητήσεις με τους παίκτες, πέρα από κάποιες διερευνητικές επαφές, καθώς ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται στην Αθήνα αφήνοντας τα πάντα στη Μίκρα σε αυτόματο πιλότο.

Ολα αυτά μεγαλώνουν την αβεβαιότητα γύρω από το αγωνιστικό τμήμα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, να βρίσκει καθημερινά πολλά εμπόδια στο έργο του.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top