«Ζητώ από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου αναφορικά με τον αυριανό αγώνα ανάμεσα στη Μικτή Αγάπης και τον Άρη. Στη Μικτή Αγάπης οι Βέλλιος, Περόνε, Ρομάνο, Μπαρτολίνι.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ θα καθίσει στον πάγκο της Μικτής Αγάπης στο αυριανό (5/5 – 20:00) φιλικό με τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Επίσης, στην ομάδα της Μικτής Αγάπης θα δώσουν το “παρών” οι Απόστολος Βέλλιος, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο.

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, ενώ οι φανέλες των παικτών θα δημοπρατηθούν μέσω του Charity Idols.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξαν ως προπονητή για ένα τέτοιο σκοπό. Είναι σημαντικό γιατί γαληνεύει η ψυχή μας, όταν βρισκόμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά. Δεν θα μιλήσω για το αγωνιστικό, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει σε αυτό τον σκοπό. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπω μία ΠΑΕ της πόλης, τον Ηρακλή και θα ζητήσω από τους φιλάθλους του Ηρακλή να βοηθήσουν».

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top