“Κυανόλευκη” παρουσία στο κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή!

Το ερχόμενο Σάββατο (7/5) στις 12:30 οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και ο Σάββας Κωφίδης θα βρίσκονται στο κατάστημα της Forthnet στην Τσιμισκή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη… Μια ομάδα… Μια μοναδική εμπειρία», το κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή προσκαλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο, ώστε να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ το ερχόμενο Σάββατο (7/5 – 12:30).

Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα εκπροσωπήσουν οι Απόστολος Βέλλιος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Μανώλης Ζαμπάζης, Γιάννης Τσότρας αλλά και ο Σάββας Κωφίδης. Πλούσια δώρα, αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές αλλά και αναμνηστικές φωτογραφίες περιμένουν τους συμμετέχοντες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι παίκτες της ΠΑΕ Ηρακλής στο Κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή.

Το Κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη… Μια ομάδα… Μια μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης της Θεσσαλονίκης να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, Απόστολο Βέλλιο, Μανώλη Ζαμπάζη, Κοσμά Τσιλιανίδη, Γιάννη Τσότρα και το μεγάλο άσο του παρελθόντος Σάββα Κωφίδη και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι παίκτες θα παρευρίσκονται το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:30 στο Κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή (Τσιμισκή 5).

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το ποδόσφαιρο και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά και θα διεκδικήσουν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή, ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top