Απορρίφθηκε η έφεση

Τελευταία ελπίδα της ΠΑΕ Ηρακλής είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το… θλιβερό προνόμιο να είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα χωρίς αδειοδότηση, θα έχει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο φάκελος αδειοδότησης κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ελλιπής, με συνέπεια η τελευταία ελπίδα να ακούει στο όνομα “Διαιτητικό Δικαστήριο”, μιας και από φέτος έχει το δικαίωμα κάθε ομάδα να απευθύνεται σε αυτό αν απορριφθεί ο φάκελος σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, όπως συνέβη ΜΟΝΟ με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Και αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται να ψάξουμε για εξωτερικούς εχθρούς, όπως τα καλοκαίρια του 2010 και του 2011. Τότε η ΕΠΟ δεν ήθελε να δώσει αδειοδότηση στην ΠΑΕ Ηρακλής, τώρα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τους συνεργάτες τους.

Από την αρχή της χρονιάς είχαν θέσει ως μοναδικό στόχο -σε διοικητικό επίπεδο- την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Ο κόσμος συμβιβάστηκε και δεν απαίτησε πράγματα. Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής είναι -αυτή τη στιγμή- η μοναδική ομάδα που θα πρέπει να σχεδιάσει την επόμενη περίοδο με σημαντικούς περιορισμούς. Μία μεταγραφή άνω των 23 ετών, δύο ανανεώσεις και απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών κάτω των 23 ετών.

Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλίσει ο μεγαλομέτοχος ότι δεν θα υπάρχει… διαρροή από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, μιας και το ενδεχόμενο προσφυγών, αν δεν βρεθεί άμεσα λύση στο οικονομικό πρόβλημα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Αντιλαμβάνεστε ότι με τους περιορισμούς, αν προκύψουν και απώλειες μέσω προσφυγών, τα πράγματα τη νέα περίοδο θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

 

Σχετικά Άρθρα

Βέλλιος: “Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία!”

Ποδόσφαιρο

Το “μπαράζ της ντροπής” – Πώς ο αθηναϊκός Τύπος ξεφτίλιζε τη διαπλοκή…

Ποδόσφαιρο

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top