“Δεν υπάρχει αδιαφορία, θα πάρουμε τη νίκη”

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην κάμερα της NOVA…

Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ μίλησε στην κάμερα της NOVA πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής ενώ τόνισε πως δε θα υπάρχει αδιαφορία από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

-Κόουτς, πως περιμένετε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Παναιτωλικό;

“Περιμένουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Θα είναι πολύ ευχάριστο αυτό μπροστά στον κόσμο μας. Στη συνέχεια με καλή ψυχολογία να οργανώσουμε την καινούρια χρονιά”.

-Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και τελευταίο εντός έδρας. Εντός έδρας υπήρξε η συγκομιδή βαθμών που θα θέλατε;

“Μέχρι κάποια στιγμή πηγαίναμε αρκετά καλά εντός έδρας. Τα δύο παιχνίδια που μας πόνεσαν πολύ ήταν αυτό της 2ης και 3ης αγωνιστικής κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό αντίστοιχα. Όλα αυτά τα έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για τη νέα σεζόν. Θεωρώ στη νέα σεζόν τα παιδιά όλα αυτά που παίξανε φέτος για πρώτη φορά έχουν περισσότερες εμπειρίες. Θα είναι καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Να χτίσουμε μια δυνατή έδρα για να μπορέσουμε να δούμε πιο ψηλά τη βαθμολογία”.

-Περιμένετε να κριθεί στην τακτική ο αγώνας της Κυριακής; Πιστεύετε θα υπάρχει αδιαφορία λόγω τελευταίας αγωνιστικής;

“Πολλές φορές εμείς οι προπονητές προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό του ποδοσφαιριστή ώστε να μην υπάρχει αυτή η αδιαφορία. Το σίγουρο είναι πως από εμάς δε θα υπάρχει αδιαφορία. Θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, είναι το τελευταίο παιχνίδι. Κερδίζοντας το ματς να ανέβουμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία για το prestige και την εικόνα της ομάδας είναι πολύ σημαντικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο ματς της Κυριακής. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top