Έξι μετάλλια στη Σόφια οι Ραυτοπούλου-Κρητικού!

Με 6 μετάλλια στις βαλίτσες τους επέστρεψαν από την Σόφια της Βουλγαρίας οι δύο κολυμβήτριες του Ηρακλή Φιλιώ Ραυτοπούλου και Βιβή Κρητικού που συμμετείχαν στη Πολυεθνή συνάντηση (Multination).

Αναλυτικά το δελτίου τύπου του τμήματος:

«Οι αγώνες ήταν αρκετά δυνατοί και με υψηλό συναγωνισμό καθώς συμμετείχαν 16 χώρες και ανάμεσα τους σημαντικές δυνάμεις τις Παγκόσμιας κολύμβησης όπως η Βραζιλία, η Πολωνία και η Ουκρανία.

Οι αθλήτριες μας κολύμπησαν αρκετά καλά για την εποχή και κατέκτησαν 6 μετάλλια βάζοντας το λιθαράκι τους για να κατακτήσει η Ελληνική ομάδα την 2η θέση στην βαθμολογία στα Κορίτσια και την 4η στην Γενική Βαθμολογία.

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα στα 200 ελεύθερο και 2 ασημένια και 1 χάλκινο στις 3 σκυταλοδρομίες που συμμετείχε 4χ100 ελεύθερο, 4χ200 ελεύθερο και 4χ100 μικτή αντίστοιχα. Ακόμα κατέκτησε την 4η θέση στα 400 ελεύθερο και την 6η στα 100 ελεύθερο χάνοντας τα μετάλλια στο νήμα.

Η Βιβή Κρητικού κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια στις σκυταλοδρομίες στα 4χ100 ελεύθερο και στα 4χ200 ελεύθερο με πάρα πολύ καλές επιδόσεις και κατέκτησε την 5η θέση στο ατομικό της αγώνισμα στα 800 ελεύθερο.

Στην Σόφια υπήρξε και μεγάλη Ελληνική και Ηρακλίδικη υποστήριξη.

Πέραν του προπονητή των κοριτσιών Μίλτο Χαλκιά που βρέθηκε εκεί ως συνοδός προπονητής της Εθνικής ομάδας παρακολούθησαν από κοντά τα κορίτσια μας οι γονείς τους , οι προπονητές της ομάδας Τάσος Σαχπαζίδης και Γιώργος Γιουβανούδης και ο αθλητής Χρήστος Χαρατάσος.

Ο επόμενος στόχος των 2 κολυμβητριών μας οι Βαλκανικοί αγώνες Νέων-Νεανίδων που θα διεξαχθούν στην πόλη του Βόλου σε 3 εβδομάδες αναμένοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες και μετάλλια.

Συγχαρητήρια κορίτσια…Σας ευχόμαστε ακόμα ψηλότερα…»

Back to Top