«Η γριά είναι επτάψυχη»

Οι δηλώσεις του Μάκη Καλαιτζίδη στη Bluearena για την παραμονή του ΗΡΑΚΛΗ στην Α1 και για τη δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη χρονιά.

Πέραν της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Καλαιτζίδης τοποθετείται με δήλωση του.

Το μέλος της διοίκησης που βρίσκεται καθημερινά και πολύ κοντά στην ομάδα, μίλησε στη Bluearena για… όλους και για όλα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε αν θα παίξουμε ή όχι στην Α1. Ο Ηρακλής είχε φτάσει σε ένα σημείο να έχει 11 ομάδες απέναντι του.

Προσπαθήσαμε μέσα στη χρονιά να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και τα καταφέραμε.

«Χαίρομαι για τον Ορφανό»

«Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιάννη Ορφανό που από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, μέσα από πολύ δουλειά κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ήταν δική μου επιλογή να είναι πρώτος προπονητής της ομάδας».

«Παίκτες παλικάρια»

«Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που παρά τα τεράστια προβλήματα που υπήρχαν, έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα. Είναι όλοι τους παλικάρια.

Ευχαριστώ τον Στέλιο Ναβροζίδη, τον Θόδωρο τον φροντιστή και τον γιατρό της ομάδα, Δήμο Αλασειρλή.

Επίσης τον Κώστα Τσιργογιάννη, τον Σάββα Πατσινακίδη, τον Δημήτρη Στογιάννη και τον Αντώνη Γεωργίου. Τους ευχαριστώ για τη βοήθεια και στήριξη τους. Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια Κόθρου (χορηγός), της οποίας η προσφορά και βοήθεια ήταν σημαντική και καταλυτική.

Θέλω να αφιερώσω την επίτευξη του στόχου στην οικογένεια μου που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα, στον κόσμο του Ηρακλή και ειδικά στην Αυτόνομη Θύρα 10, αλλά και σε όλους αυτούς που από τον πρώτο γύρο, πιστεύοντας ότι έπεσε η ομάδα, πήδηξαν από το καράβι, όπως επίσης και σε όσους πολέμησαν τον Ηρακλή.

Ελπίζω ότι μετά από αυτά να κατάλαβαν ότι η γριά είναι επτάψυχη και δεν πεθαίνει ποτέ».

«Θα γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος»

«Μέσα στην εβδομάδα και αφού ηρεμήσουμε, θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθεί η χρονιά που πέρασε και το τι θα γίνει για τη νέα σεζόν.

Το βόλεϊ του Ηρακλή χρειάζεται ανθρώπους να το πλαισιώσουν. Αυτό που λείπει είναι οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν σε διοικητικό επίπεδο. Θα γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος, για να φτάσουμε όλοι μαζί τον Ηρακλή εκεί όπου ανήκει και όπου θέλουμε να τον βλέπουμε».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top