Τσεκάρουν έκταση στο Ωραιόκαστρο για προπονητικό κέντρο!

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», Σπύρος Παπαθανασάκης, με τον αντιπρόεδρο, Θόδωρο Παπαδόπουλο, έχουν στα υπόψιν συγκεκριμένη έκταση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η χθεσινή παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, Πέτρου Αταμιάν, στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, πέραν της αιμοδοσίας, «αναζωπύρωσε» ένα ζήτημα όχι και τόσο άγνωστο για τον Ημίθεο.

Στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν, μια έκταση στον Δήμο Ωραιοκάστρου, κοντά στον Δρυμό, είχε προταθεί για την αξιοποίησή της ως προπονητηρίου ή ακόμη και ποδοσφαιρικού γηπέδου για την ομάδα! Ήταν ένα ζήτημα το οποίο συζητήθηκε χθες ανάμεσα στους ανθρώπους του Δήμου και την διοίκηση της ΠΑΕ, με τους «κυανόλευκους» να αντιμετωπίζουν με ενδιαφέρον την συγκεκριμένη πρόταση.

Μάλιστα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», Σπύρος Παπαθανασάκης, με τον αντιπρόεδρο, Θόδωρο Παπαδόπουλο, αναμένεται να επισκεφθούν την συγκεκριμένη έκταση μετά το τέλος της σεζόν, για να δουν τι δυνατότητες μπορούν να υπάρξουν στο ενδεχόμενο αξιοποίησής της. Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια ευρεία περιοχή που όπως τόνισε ο κ. Αταμιάν, υπάρχει έντονο το «κυανόλευκο» στοιχείο εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top